Hírek

Együnk Egymásért 2018-ban is!

2018.08.09

Az Együnk Egymásért kampányt immáron 7. alkalommal indítja útjára a Magyar Élelmiszerbank, amelynek célja, hogy interaktív adománygyűjtéssel még több rászoruló számára biztosítsa a téli időszakban az élelmiszerellátást. A jótékonysági kezdeményezés szeptembertől kezdődik!

A Magyar Élelmiszerbank megkezdte egyeztetéseit eddigi partnereivel, és folyamatosan várja a programhoz új belépőként csatlakozók jelentkezését, akik számára minden segítséget megad a sikeres adománygyűjtő kampány megvalósításához. Várjuk tudatos vállalatok, éttermek, menzák jelentkezését, akik a közösség összefogó erejével részesei szeretnének lenni az éhezés és az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemnek.

Hogyan lehet csatlakozni a kezdeményezéshez?

  • Vendéglátóhelyként: Együnk Egymásért menüt vagy fogást feltüntetve az étlapján, amely megvásárlásával lehetőséget ad vendégei számára, hogy a közösen támogassák a nélkülözők élelmezését.
  • Vállalatként: Az irodában vagy telephelyen jótékonysági süteményvásár, salátavásár, vagy közösségi menza szervezése. A kollégák a felkínált süteményekből, salátákból, ételekből fogyaszthatnak, adományaikat a becsületkasszába dobhatják, amellyel az Élelmiszerbankot támogatják.


ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!