KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Hogyan segíthet?

Hogyan segíthet?

Egyéni támogatók

Ha fontosnak tartja, hogy Magyarországon csökkenjen az alultápláltak és éhezők száma, hogy az élelmiszer-feleslegek ne a megsemmisítőkbe, hanem mások tányérjára kerüljenek, támogassa munkánkat az alábbi módok valamelyikével, hogy a jövőben is hidat tudjunk teremteni a rászorulók és az élelmiszer-felesleggel rendelkező és adományozó vállalatok között. Az adományok értékét minden esetben megsokszorozzuk. Annak köszönhetően, hogy az élelmiszereket ingyenesen vesszük át és adjuk tovább, 1 000 Ft adományból, melyet működési költségeinkre fordítunk, 20-30 000 Ft értékű élelmiszert, 18 élelmiszercsomagot juttatunk el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.
Egyéni támogatók

Tányérok, melyek segítenek

Hitka Viktória legújabb „Szerencsés vagyok” tányérkollekciója az élelmiszerpazarlásra és az éhezés problémájára hívja fel a figyelmet. Az egyedi, feliratos tányérok megvásárlásával az Élelmiszerbank mindennapi munkáját lehet támogatni, hogy minél több rászorulóhoz tudjanak élelmiszert eljuttatni.
Tányérok, melyek segítenek

Vállalati támogatók

Azon vállalatokkal, akik anyagilag tudják támogatni az Élelmiszerbank működését, igyekszünk olyan együttműködést kialakítani, melyben a támogatáson túlmenően egyéb kapcsolódási pontok is helyet kapnak.
Vállalati támogatók

Élelmiszeres cégek

Ha az Ön mezőgazdasági, élelmiszer-ipari vagy kereskedelmi vállalatának van olyan élelmiszerkészlete, amely még fogyasztható, de valamilyen okból kereskedelmi forgalomba nem hozható, kérjük, keressen fel minket!
Élelmiszeres cégek

Önkéntes lehetőségek

Működésünk során számos olyan tevékenységet végzünk, ahol nagy segítségét tudjuk venni önkéntesek munkájának.
Önkéntes lehetőségek

Örökbefogadás

Az örökbefogadás program keretében olyan felelős vállalatokat, vállalkozókat, cégeket vagy akár magánszemélyeket keresünk, akik szeretnének tenni azért, hogy javuljon a közvetlen környezetükben élő rászorulók helyzete és kevesebb nélkülöző legyen.
Örökbefogadás

Hírlevél feliratkozás

Ha Ön is egyetért céljainkkal és úgy gondolja, hogy az Élelmiszerbank hasznos tevékenységet végez, akkor kérjük, hogy segítsen nekünk abban, hogy minél többen megismerjenek minket.
Hírlevél feliratkozás
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Örökbefogadás program
BP GBS Europe
A BP GBS Europe fontosnak tartja, hogy Magyarországi jelenléte során támogassa a helyi közösséget.