FoodbanGo

FoodbanGo - ahol a jó csapat kincset ér!

Az Élelmiszerbank és az Urbango által közösen fejlesztett játék egy különleges programot kínál, mely egy szemléletformálással ötvözött kincskereső kaland. Izgalmas feladatokkal fűszerezett játék, ahol mely a csapattagokat arra ösztökéli, hogy közösen gondolkodjanak, miközben „észrevétlenül” magukba szívják a háztartási élelmiszerpazarlás csökkentéséhez kapcsolódó hasznos tudnivalókat.

A résztvevők 4-8 fős csapatokat alkotva küzdenek meg a feladatokkal. A játék elején a csapatok kapnak egy csomagot, amely a kincskereső felszereléseket tartalmazza.  Ebben sokminden megtalálható:  információs anyagok az élelmiszerpazarlás csökkentéséről, térkép, és olyan tárgyak is, amelyek eleinte akár feleslegesnek is tűnhetnek, de a játék során végül mindenre szükség lesz. A feladatok logikai jellegűek, amelyek hasonlítanak egy szabadulószoba feladatainak szintjéhez, de a feladatok megoldása közben fontos információkat illetve hasznos tippeket, trükköket is átadunk a résztvevőknek, melyek segítségével csökkenteni tudják a saját háztartásukban keletkező élelmiszerhulladékok mennyiségét. A kincskereséshez a csapatok tájékozódási tudására is szükség lesz, mivel a feladatok megoldásához a térkép és néhány információ segítségével az esemény területén meg kell találni bizonyos pontokat, ahol előzőleg különböző trükkös eszközöket helyezünk el.

A kincsesládát csak akkor tudják kinyitni a csapatok, ha már az összes feladatot helyesen megfejtették. Ha a csapat valahol esetleg elakad, a játékosok egy mobiltelefonos applikáción keresztül tudnak segítségeket kérni, illetve a helyszínen animátorok is segítik a csapatokat a gördülékeny játékban. A sikeres kincskeresők ajándékot kapnak, akik pedig a leggyorsabban és legkevesebb segítséggel teljesítik a kihívást, külön díjakban is részesülnek. A játék kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerre sok csapat is játszhasson a pályán, de a játékidőt csapatonként mérjük, így a versenyhez nem szükséges, hogy minden csapat egy időpontban kezdje meg a játékot.

A játékot tetszőleges helyszínen meg tudjuk valósítani, akár kültéren, vagy akár a cég saját irodai környezetében is. A FoodbanGo lehet egy önálló félnapos csapatépítő program, de lehet egy eleme nagyobb rendezvényeknek, fesztiváloknak, családi napoknak is. A játékhoz az Élelmiszerbank JótéKonyha cateringet is tud biztosítani a résztvevők számára.

További információk és ajánlatkérés:

Horváth-Halmai Eszter

horvath-halmai.eszter@elelmiszerbank.hu

06-30-626-8954

 

 

 

 

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!