Csapatunk

Elnökség

Bölcs Ádám - alapító, elnökségi tag, alelnök

Bölcs Ádám

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon sok energiát ad számomra az a tudat, hogy évente sok százezer emberhez jut el az Élelmiszerbank által megmentett és összegyűjtött élelmiszer.
Az Élelmiszerbank alapításakor éreztük, hogy komoly dologba vágtunk bele, azonban ilyen gyors és hatalmas fejlődésre eleinte magunk sem számítottunk.
Köszönjük a jól szervezett csapatnak, a lelkes önkénteseknek és az önzetlen támogatóknak.

Cseh Balázs  - alapító, elnökségi tag, elnök

Cseh Balázs

alapító, elnökségi tag, elnök

Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön. Úgy tűnik, hogy a dolog szerencsére jól működik!

Hihetetlen, hogy a munka egy ilyen területen, egy ilyen jó csapatban, ilyen jó partnerekkel és támogatókkal mennyi sikerélményt és motivációt tud adni!

Horn Péter - alapító, elnökségi tag, alelnök

Horn Péter

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!

Molnár Antal - alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Molnár Antal

alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Azért tetszett meg az Élelmiszerbank, mert ezen a területen tudtam leghatékonyabban felhasználni korábbi kapcsolataimat egy jó ügy érdekében. Az is izgatott, hogy valaminek a megteremtésének tudok a részese lenni. Ilyen ritkán jön szembe az életben.
Peter Kramer - alapító, elnökségi tag, alelnök

Peter Kramer

alapító, elnökségi tag, alelnök

Mindig is fontosnak tartottam segíteni másoknak, hogy saját életemen kívül a környezetemmel is törődjek. Nagy örülök, hogy az Élelmiszerbankon keresztül új emberekkel kerülhetek kapcsolatba, és jó érzéssel tölt el, hogy egy kicsit én is segíthetek másoknak.

Menedzsment

Bérces Éva - fejlesztési vezető

Bérces Éva

fejlesztési vezető

Külsős partnerként 10 éve dolgoztam az Élelmiszerbankkal. Volt időszak amikor több időt töltöttem itteni kollégákkal, mint a saját munkatársaimmal. Évek óta tiszteletbeli csapattagnak éreztem magam, így 20 év multizás után, szinte természetesnek tűnt, hogy itt folytassam tovább az élelmiszermentést. Örülök hogy sokkal mélyebben megismerhetem eddigi munkám másik oldalát, és tehetem mindezt egy jó csapat tagjaként.

Hajnal Henriett - fejlesztési igazgató

Hajnal Henriett

fejlesztési igazgató

Amikor munkát kerestem, szerettem volna egy pozitív szemléletű céghez kerülni, ahol a munka az együttérzésen és a szereteten alapul, ahol egy jó ügy érdekében munkálkodhatok. Isten áldásával megtaláltam. Itt az Élelmiszerbankban azért dolgozunk, hogy még jobbat, még többet tudjunk nyújtani a rászorulóknak, közösen, összetartva, egy nagyon jó csapatban.

Nagygyörgy András - külső kapcsolatok igazgató

Nagygyörgy András

külső kapcsolatok igazgató

Korábbi munkahelyeimen is mindig a jótékonyság témájával foglalkoztam, elsősorban fogyatékkal élő emberek és súlyos beteg gyerekek megsegítéséért dolgoztam. Az Élelmiszerbanknál az a célom, hogy minél több magánszemély és vállalat szerepvállalását és adományozását tegyem lehetővé: csak együtt lehetünk sikeresek az élelmiszerpazarlás csökkentésében és az éhezés elleni küzdelemben. Csatlakozna? Várjuk.

"Az idegenek is barátok, csak még nem ismerjük őket." (William Butler Yeats)

Szabó Péter - fejlesztési vezető

Szabó Péter

fejlesztési vezető

Az Élelmiszerbankhoz csatlakozni nekem 3 az 1-ben döntés volt. Tehetek a pazarlás ellen, segíthetek a rászorulókon és egy nagyon motiváló, összetartó csapat tagja lehetek. Célom, hogy a jelenlegi működés fejlesztéséhez én is hozzátegyek pár kockát, hogy még szélesebb körben tudjon a szervezet segíteni. Hiszen ezek a kockák a legértékesebbek között vannak, ha a saját életünk eredményeire tekintünk. 

Szabó Szilvia - ügyvezető igazgató

Szabó Szilvia

ügyvezető igazgató

Kerestem egy jó ügyet, ami mellé önkéntesként be tudok állni. Ez lett az Élelmiszerbank, mivel szimpatikusak voltak a céljai és komoly rendszereket működtet az átláthatóság, az egyenlőség érdekében. 1,5 év után nyílt a lehetőség, hogy ügyvezetőként belülről vegyek részt a szervezet működtetésében. Izgalmas kihívás a for profit szektorban szerzett tudásomat integrálni, formálni, felülvizsgálni a non-profit világban.
 

Újhelyi Katalin - fejlesztési igazgató (szülési szabadságon)

Újhelyi Katalin

fejlesztési igazgató (szülési szabadságon)

Szerencsésnek érzem magam, hogy az Élelmiszerbanknál dolgozhatok - ilyen jó ügy érdekében, ilyen jó emberekkel.

Csapat

Bajdik János - szervezeti kapcsolattartó

Bajdik János

szervezeti kapcsolattartó

A rászorulók mindennapi támogatását végző, elhivatott szakemberekkel folytatott közös munka nagyon motiváló és tanulságos számomra. Az Élelmiszerbank hálózatában a feleslegek a leginkább rászorulókhoz jutnak.  Felemelő érzés, hogy ennek a kivételes csapatnak a tagjaként én is hozzá tudok járulni.

Bata Zsuzsanna - szervezeti kapcsolattartó

Bata Zsuzsanna

szervezeti kapcsolattartó

Eggyel jobban élni. Ezért küzdesz, hajtasz. Eléred azt, hogy van hol aludnod, van mit felvenned és van mit enned. Keresed a következő célt, hogy eggyel jobban élj. Szétnézel magad körül. Kérdés, hogy mit veszel észre. A szomszédot, akinek eggyel több szobája van, eggyel klasszabb ruhája és eggyel nagyobb hűtője. Vagy az utca végén lakó nyugdíjast, akinek hó végén már kenyérre sem futja. Neked kell egy másik cél, hogy eggyel jobban élj. Kérdés, hogy mitől kapod meg ezt az érzést. Ha eggyel többet szerzel vagy ha eggyel többet adsz. A döntés a tiéd.

Csukás Zsuzsa - alapító, önkéntes projektmenedzser

Csukás Zsuzsa

alapító, önkéntes projektmenedzser

Alapítóként nagy örömmel tölt el, hogy évről évre fejlődik az Élelmiszerbank és hogy egyre többen csatlakoznak hozzánk. Önkéntesként célom a csapat támogatása, az általunk képviselt szemlélet minél több emberhez eljuttatása. Nagyon jó érzés ennek a lelkes, elkötelezett közösség tagjának lenni!

Fehér Balázs - irodavezető

Fehér Balázs

irodavezető

Az elmúlt években több területen próbáltam ki magam a munka világában, de most érzem igazán azt, hogy jó helyen vagyok.

Örülök, hogy több éves adminisztratív és informatikai tapasztalataimat egy elhivatott csapattal együtt dolgozva kamatoztathatom egy jó ügy érdekében.

Forika Erzsébet - bankett menedzser

Forika Erzsébet

bankett menedzser

A legjobban azt szeretem, hogy itt minden képességemet ki tudom használni: változatos feladatokkal nézhetek szembe nap mint nap, lehetőségem van a a helyzetek önálló és kreatív megoldására és a kapcsolatteremtésre. A legszebb talán az, hogy a jótékonysági rendezvényeken a hozzánk érkezőknek segítünk abban, hogy segíthessenek másokon.

Úgy érzem, a helyemen vagyok! 

Halmai Tibor - logisztikai csoportvezető

Halmai Tibor

logisztikai csoportvezető

A legjobb dolog a munkában, hogy lehetőség van segíteni másokon és emellett rengeteg hasznos tapasztalatot szerzek. A munka legnagyobb jutalma a rászorulók mosolya és szemükben felragyogó remény, mikor rájönnek, nincsenek egyedül és vannak emberek, akik szeretnének nekik segíteni. Ami engem mozgat: kihozni a legtöbbet, és a legjobbat abból, ami van!

Horváth-Halmai Eszter - vállalati fundraising vezető

Horváth-Halmai Eszter

vállalati fundraising vezető

Olyan jó ügy érdekében szerettem volna dolgozni, ami egészen megérint, mozgósít bennem minden erőforrást, és hasznosíthatom eddigi tapasztalataimat.

Az Élelmiszerbank missziója pont ilyen. Látni a munka közvetlen értékteremtő eredményét nagyon motiváló.

Iharosi Tamás - bankett menedzser

Iharosi Tamás

bankett menedzser

Tamás vagyok. Visszaeső ételmentő. Hosszú ideig próbáltam hétvégi tevékenységgé korlátozni ezt a szenvedélyemet, szombatonként rászorulóknak főztünk a barátaimmal - de be kellett látnom, hogy nem tudom megtagadni önmagamat. Az Élelmiszerbanknál már nem kell visszafognom a lendületet, olyanokkal dolgozhatok, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak és éreznek. Egy jól működő segítő rendszer egyik eleme lettem, állandóan pörgésben lehetek, ami jó nekem és jó még 250 ezer nélkülözőnek.

Nagy Edina - adomány koordinátor

Nagy Edina

adomány koordinátor

Örülök, hogy egy olyan csapat részese lehetek, akiknek szíve ügye az élelmiszerpazarlás csökkentése, így környezetünk, Földünk védelme.

Adománykoordinátorként én is igyekszem megtenni minden tőlem telhetőt, hogy segítsem e folyamatot.

Schwikker Zsófia - szervezeti kapcsolattartó

Schwikker Zsófia

szervezeti kapcsolattartó

Az étel táplálék, ami egyben összeköti az embereket. Az ételmentés már jó ideje „hobbim”, szerencsére most projektmenedzseri tapasztalataimat hivatalosan is ezen ügy szolgálatába állíthatom.

Szecsődi Veronika - alapító, önkéntes

Szecsődi Veronika

alapító, önkéntes

Annak, aki többet vesz ki a közösből, többet is kell visszaforgatnia azoknak a javára, akik erre nem képesek vagy nincs meg rá a lehetőségük. 

Tánczos Orsolya - JótéKonyha koordinátor

Tánczos Orsolya

JótéKonyha koordinátor

Szerettem volna fenntarható cateringgel és élelmiszermentéssel foglalkozni. Ezt az Élelmiszerbank JótéKonyha projektjében találtam meg.

Örülök, hogy olyan dolgokkal foglalkozom, amik örömmel töltenek el, és emellett munkámmal hozzájárulok az egyesület működéséhez is.

Tiliczki Jonatán - szervezeti kapcsolattartó

Tiliczki Jonatán

szervezeti kapcsolattartó

Egy jó ideje foglalkozom „hobbi” szinten élelmiszermentéssel és osztással, úgyhogy nagy örömmel vettem a lehetőséget az Élelmiszerbanknál.

Örülök hogy átfogóan megismerhetem az ország civil és karitatív kezdeményezéseit és napi szintű kapcsolatban végezhetem velük a munkámat.

Tóth Ágnes - gazdasági munkatárs

Tóth Ágnes

gazdasági munkatárs

A multik világában dolgoztam, de eljött az a pillanat az életemben, amikor már nem akartam csak számokat írni. Arra vágytam, hogy a munkámnak értéke és értelme is legyen. Az Élelmiszerbank törekvéseivel teljes mértékben azonosulni tudok, különösen mióta megszülettek a gyerekeim: szeretném, ha egy élhetőbb világ várna rájuk. Emellett fontos számomra, hogy egy támogató-befogadó csapat tagja lettem. Itt megtaláltam mindazt, amit kerestem.

Felügyelő Bizottság

Csáki Krisztina - FB tag, controlling

Csáki Krisztina

FB tag, controlling

Lelkes és profi csapat dolgozik azon, hogy minél többet mentsünk meg az értékes élelmiszerekből és juttassuk el azoknak, akiknek szüksége van rá.

dr. Antal József - FB tag

dr. Antal József

FB tag

Az élelmiszerpazarlás csak egy az emberiség sok butasága közül, de ez ellen legalább lehet tenni valamit.  Motiválónak tartom, hogy az Élelmiszerbank tevékenysége egyszerre irányul a fenntartható fejlődéshez hozzájárulásra és rászoruló családok megsegítésére.Konkrét segítség konkrét problémákra.

Makray Judit - FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

Makray Judit

FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

Azért csatlakoztam az Élelmiszerbankhoz, mert szimpatikus az alapkoncepciója, hogy a felesleget juttatja el a rászorulóknak, ezzel kiemelkedik számomra a többi adományt gyűjtő, és azt szétosztó civil szervezet közül. A jó cél elérése mellett persze az is nagyon fontos, hogy hozzám illő feladatok elvégzésével, inspiráló csapat részeként járulhatok hozzá az eredményhez, így munka közben jól is érzem magam. Értékteremtés hatékonyan és örömmel – büszkeség, hogy részem van benne.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!