Csapatunk

Elnökség

Bölcs Ádám - alapító, elnökségi tag, alelnök

Bölcs Ádám

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon sok energiát ad számomra az a tudat, hogy évente sok százezer emberhez jut el az Élelmiszerbank által megmentett és összegyűjtött élelmiszer.

Az Élelmiszerbank alapításakor éreztük, hogy komoly dologba vágtunk bele, azonban ilyen gyors és hatalmas fejlődésre eleinte magunk sem számítottunk.

Köszönjük a jól szervezett csapatnak, a lelkes önkénteseknek és az önzetlen támogatóknak.

 

Cseh Balázs  - alapító, elnökségi tag, elnök

Cseh Balázs

alapító, elnökségi tag, elnök

Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön. Úgy tűnik, hogy a dolog szerencsére jól működik!

Szabadidőm nagy részét ezzel töltöm, hihetetlen, hogy az önkéntes munka egy jó csapatban mennyi sikerélményt és motivációt tud adni!

Horn Péter - alapító, elnökségi tag, alelnök

Horn Péter

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!

Molnár Antal - alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Molnár Antal

alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Azért tetszett meg az Élelmiszerbank, mert ezen a területen tudtam leghatékonyabban felhasználni korábbi kapcsolataimat egy jó ügy érdekében. Az is izgatott, hogy valaminek a megteremtésének tudok a részese lenni. Ilyen ritkán jön szembe az életben.
Peter Kramer - alapító, elnökségi tag, alelnök

Peter Kramer

alapító, elnökségi tag, alelnök

Mindig is fontosnak tartottam segíteni másoknak, hogy saját életemen kívül a környezetemmel is törődjek. Nagy örülök, hogy az Élelmiszerbankon keresztül új emberekkel kerülhetek kapcsolatba, és jó érzéssel tölt el, hogy egy kicsit én is segíthetek másoknak.

Felügyelő Bizottság

Csáki Krisztina - FB tag, controlling

Csáki Krisztina

FB tag, controlling

Lelkes és profi csapat dolgozik azon, hogy minél többet mentsünk meg az értékes élelmiszerekből és juttassuk el azoknak, akiknek szüksége van rá.

dr. Antal József - FB tag

dr. Antal József

FB tag

Az élelmiszerpazarlás csak egy az emberiség sok butasága közül, de ez ellen legalább lehet tenni valamit.  Motiválónak tartom, hogy az Élelmiszerbank tevékenysége egyszerre irányul a fenntartható fejlődéshez hozzájárulásra és rászoruló családok megsegítésére.Konkrét segítség konkrét problémákra.

Makray Judit - FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

Makray Judit

FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

Azért csatlakoztam az Élelmiszerbankhoz, mert szimpatikus az alapkoncepciója, hogy a felesleget juttatja el a rászorulóknak, ezzel kiemelkedik számomra a többi adományt gyűjtő, és azt szétosztó civil szervezet közül. A jó cél elérése mellett persze az is nagyon fontos, hogy hozzám illő feladatok elvégzésével, inspiráló csapat részeként járulhatok hozzá az eredményhez, így munka közben jól is érzem magam. Értékteremtés hatékonyan és örömmel – büszkeség, hogy részem van benne.

Menedzsment

Nagygyörgy András - külső kapcsolatok igazgató

Nagygyörgy András

külső kapcsolatok igazgató

Korábbi munkahelyeimen is mindig a jótékonyság témájával foglalkoztam, elsősorban fogyatékkal élő emberek és súlyos beteg gyerekek megsegítéséért dolgoztam. Az Élelmiszerbanknál az a célom, hogy minél több magánszemély és vállalat szerepvállalását és adományozását tegyem lehetővé: csak együtt lehetünk sikeresek az élelmiszerpazarlás csökkentésében és az éhezés elleni küzdelemben. Csatlakozna? Várjuk.

"Az idegenek is barátok, csak még nem ismerjük őket." (William Butler Yeats)

Szabó Szilvia - ügyvezető igazgató

Szabó Szilvia

ügyvezető igazgató

Kerestem egy jó ügyet, ami mellé önkéntesként be tudok állni. Ez lett az Élelmiszerbank, mivel szimpatikusak voltak a céljai és komoly rendszereket működtet az átláthatóság, az egyenlőség érdekében. 1,5 év után nyílt a lehetőség, hogy ügyvezetőként belülről vegyek részt a szervezet működtetésében. Izgalmas kihívás a for profit szektorban szerzett tudásomat integrálni, formálni, felülvizsgálni a non-profit világban.
 

Újhelyi Katalin - fejlesztési igazgató

Újhelyi Katalin

fejlesztési igazgató

Szerencsésnek érzem magam, hogy az Élelmiszerbanknál dolgozhatok - ilyen jó ügy érdekében, ilyen jó emberekkel.

Csapat

Cieleszky Nóra - önkéntes

Cieleszky Nóra

önkéntes

Büszke vagyok arra, hogy egy dinamikusan fejlődő, hatékony csapat tagjaként a rászorulók segítése mellett a környezet védelmét is szolgálhatom.

Csukás Zsuzsa - alapító, önkéntes projektmenedzser

Csukás Zsuzsa

alapító, önkéntes projektmenedzser

Alapítóként nagy örömmel tölt el, hogy évről évre fejlődik az Élelmiszerbank és hogy egyre többen csatlakoznak hozzánk. Önkéntesként célom a csapat támogatása, az általunk képviselt szemlélet minél több emberhez eljuttatása. Nagyon jó érzés ennek a lelkes, elkötelezett közösség tagjának lenni!

Durázi Ferenc - raktáros

Durázi Ferenc

raktáros

Jó dolog napi szinten találkozni azokkal az emberekkel, akikkel együtt küzdünk az élelmiszerpazarlás és az éhezés ellen. Jó érzéssel tölt el, hogy hozzájárulhatok ennek a célnak az eléréséhez!
Fehér Balázs - irodavezető

Fehér Balázs

irodavezető

Az elmúlt években több területen próbáltam ki magam a munka világában, de most érzem igazán azt, hogy jó helyen vagyok.

Örülök, hogy több éves adminisztratív és informatikai tapasztalataimat egy elhivatott csapattal együtt dolgozva kamatoztathatom egy jó ügy érdekében.

Hajnal Henriett - adomány koordinátor

Hajnal Henriett

adomány koordinátor

Amikor munkát kerestem, szerettem volna egy pozitív szemléletű céghez kerülni, ahol a munka az együttérzésen és a szereteten alapul, ahol egy jó ügy érdekében munkálkodhatok. Isten áldásával megtaláltam. Itt az élelmiszerbankban azért dolgozunk, hogy még jobbat, még többet tudjunk nyújtani a rászorulóknak, közösen, összetartva, egy nagyon jó csapatban. 

Halmai Tibor - logisztikai csoportvezető

Halmai Tibor

logisztikai csoportvezető

A legjobb dolog a munkában, hogy lehetőség van segíteni másokon és emellett rengeteg hasznos tapasztalatot szerzek. A munka legnagyobb jutalma a rászorulók mosolya és szemükben felragyogó remény, mikor rájönnek, nincsenek egyedül és vannak emberek, akik szeretnének nekik segíteni. Ami engem mozgat: kihozni a legtöbbet, és a legjobbat abból, ami van!

Horváth- Halmai Eszter - vállalati fundraising vezető

Horváth- Halmai Eszter

vállalati fundraising vezető

Olyan jó ügy érdekében szerettem volna dolgozni, ami egészen megérint, mozgósít bennem minden erőforrást, és hasznosíthatom eddigi tapasztalataimat.

Az Élelmiszerbank missziója pont ilyen. Látni a munka közvetlen értékteremtő eredményét nagyon motiváló.

Markovics Alexandra - JótéKonyha munkatárs

Markovics Alexandra

JótéKonyha munkatárs

Itthon és külföldön is dolgoztam a vendéglátásban, és megdöbbentett, hogy micsoda méreteket ölt az élelmiszerpazarlás. Ezért jelentkeztem az Élelmiszerbankhoz.
A JótéKonyha csapat tagjaként minden nap, minden rendezvényen a tudatos, élelmiszertakarékos catering szemléletét képviselhetem – eközben a rászorulók boldogulásához is hozzájárulhatok.

Schwikker Zsófia - szervezeti kapcsolattartó

Schwikker Zsófia

szervezeti kapcsolattartó

Az étel táplálék, ami egyben összeköti az embereket. Az ételmentés már jó ideje „hobbim”, szerencsére most projektmenedzseri tapasztalataimat hivatalosan is ezen ügy szolgálatába állíthatom.

Szecsődi Veronika - alapító, önkéntes

Szecsődi Veronika

alapító, önkéntes

Annak, aki többet vesz ki a közösből, többet is kell visszaforgatnia azoknak a javára, akik erre nem képesek vagy nincs meg rá a lehetőségük. 

Tánczos Orsolya - JótéKonyha koordinátor

Tánczos Orsolya

JótéKonyha koordinátor

Szerettem volna fenntarható cateringgel és élelmiszermentéssel foglalkozni. Ezt az Élelmiszerbank JótéKonyha projektjében találtam meg.

Örülök, hogy olyan dolgokkal foglalkozom, amik örömmel töltenek el, és emellett munkámmal hozzájárulok az egyesület működéséhez is.

Tiliczki Jonatán - szervezeti kapcsolattartó

Tiliczki Jonatán

szervezeti kapcsolattartó

Egy jó ideje foglalkozom „hobbi” szinten élelmiszermentéssel és osztással, úgyhogy nagy örömmel vettem a lehetőséget az Élelmiszerbanknál.

Örülök hogy átfogóan megismerhetem az ország civil és karitatív kezdeményezéseit és napi szintű kapcsolatban végezhetem velük a munkámat.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!