Csapatunk

Elnökség

Bölcs Ádám - alapító, elnökségi tag, alelnök

Bölcs Ádám

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon sok energiát ad számomra az a tudat, hogy évente sok százezer emberhez jut el az Élelmiszerbank által megmentett és összegyűjtött élelmiszer.

Az Élelmiszerbank alapításakor éreztük, hogy komoly dologba vágtunk bele, azonban ilyen gyors és hatalmas fejlődésre eleinte magunk sem számítottunk.

Köszönjük a jól szervezett csapatnak, a lelkes önkénteseknek és az önzetlen támogatóknak.

 

Cseh Balázs  - alapító, elnökségi tag, elnök

Cseh Balázs

alapító, elnökségi tag, elnök

Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön. Úgy tűnik, hogy a dolog szerencsére jól működik!

Szabadidőm nagy részét ezzel töltöm, hihetetlen, hogy az önkéntes munka egy jó csapatban mennyi sikerélményt és motivációt tud adni!

Horn Péter - alapító, elnökségi tag, alelnök

Horn Péter

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!

Molnár Antal - alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Molnár Antal

alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Azért tetszett meg az Élelmiszerbank, mert ezen a területen tudtam leghatékonyabban felhasználni korábbi kapcsolataimat egy jó ügy érdekében. Az is izgatott, hogy valaminek a megteremtésének tudok a részese lenni. Ilyen ritkán jön szembe az életben.
Peter Kramer - alapító, elnökségi tag, alelnök

Peter Kramer

alapító, elnökségi tag, alelnök

Mindig is fontosnak tartottam segíteni másoknak, hogy saját életemen kívül a környezetemmel is törődjek. Nagy örülök, hogy az Élelmiszerbankon keresztül új emberekkel kerülhetek kapcsolatba, és jó érzéssel tölt el, hogy egy kicsit én is segíthetek másoknak.

Felügyelő Bizottság

Antal József - FB tag, jogi terület

Antal József

FB tag, jogi terület

Az élelmiszerpazarlás csak egy az emberiség sok butasága közül, de ez ellen legalább lehet tenni valamit.  Motiválónak tartom, hogy az Élelmiszerbank tevékenysége egyszerre irányul a fenntartható fejlődéshez hozzájárulásra és rászoruló családok megsegítésére.Konkrét segítség konkrét problémákra.

Csáki Krisztina - FB tag, controlling

Csáki Krisztina

FB tag, controlling

Lelkes és profi csapat dolgozik azon, hogy minél többet mentsünk meg az értékes élelmiszerekből és juttassuk el azoknak, akiknek szüksége van rá.

Makray Judit - FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

Makray Judit

FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

Azért csatlakoztam az Élelmiszerbankhoz, mert szimpatikus az alapkoncepciója, hogy a felesleget juttatja el a rászorulóknak, ezzel kiemelkedik számomra a többi adományt gyűjtő, és azt szétosztó civil szervezet közül. A jó cél elérése mellett persze az is nagyon fontos, hogy hozzám illő feladatok elvégzésével, inspiráló csapat részeként járulhatok hozzá az eredményhez, így munka közben jól is érzem magam. Értékteremtés hatékonyan és örömmel – büszkeség, hogy részem van benne.

Menedzsment

Újhelyi Katalin - fejlesztési igazgató

Újhelyi Katalin

fejlesztési igazgató

Szerencsésnek érzem magam, hogy az Élelmiszerbanknál dolgozhatok - ilyen jó ügy érdekében, ilyen jó emberekkel.

Sczígel Andrea - külső kapcsolatok igazgató

Sczígel Andrea

külső kapcsolatok igazgató

Olyan helyen szeretek dolgozni, ahol napi szinten érzem, hogy van megfogható, értékes outputja a munkámnak. A versenypiaci oldalon szerzett tudásom olyan ügy támogatására használhatom az Élelmiszerbanknál, ami mások jólétét szolgálja.
Szabó Szilvia - ügyvezető igazgató

Szabó Szilvia

ügyvezető igazgató

Kerestem egy jó ügyet, ami mellé önkéntesként be tudok állni. Ez lett az Élelmiszerbank, mivel szimpatikusak voltak a céljai és komoly rendszereket működtet az átláthatóság, az egyenlőség érdekében. 1,5 év után nyílt a lehetőség, hogy ügyvezetőként belülről vegyek részt a szervezet működtetésében. Izgalmas kihívás a for profit szektorban szerzett tudásomat integrálni, formálni, felülvizsgálni a non-profit világban.
 

Csapat

Bekes Mihály -

Bekes MihályKorábban önkéntesként vettem részt az Élelmiszerbank tevékenységében, majd lehetőségem kínálkozott arra, hogy állandó alkalmazottként részt vegyek az Egyesület munkájában. Pozitív érzés számomra, hogy egy jó ügy érdekében szolgálhatok nap, mint nap, valamint testközelből találkozhatok azokkal, kik - velem hasonlóan - küzdenek a napjainkban folyó, mértéktelen pazarlás ellen...

Cieleszky Nóra - önkéntes koordinátor

Cieleszky Nóra

önkéntes koordinátor

Büszke vagyok arra, hogy egy dinamikusan fejlődő, hatékony csapat tagjaként a rászorulók segítése mellett a környezet védelmét is szolgálhatom.

Csukás Zsuzsa - alapító, önkéntes projektmenedzser

Csukás Zsuzsa

alapító, önkéntes projektmenedzser

Alapítóként nagy örömmel tölt el, hogy évről évre fejlődik az Élelmiszerbank és hogy egyre többen csatlakoznak hozzánk. Önkéntesként célom a csapat támogatása, az általunk képviselt szemlélet minél több emberhez eljuttatása. Nagyon jó érzés ennek a lelkes, elkötelezett közösség tagjának lenni!

Durázi Ferenc - raktáros

Durázi Ferenc

raktáros

Jó dolog napi szinten találkozni azokkal az emberekkel, akikkel együtt küzdünk az élelmiszerpazarlás és az éhezés ellen. Jó érzéssel tölt el, hogy hozzájárulhatok ennek a célnak az eléréséhez!
Fehér Balázs -

Fehér BalázsAz elmúlt években több területen próbáltam ki magam a munka világában, de most érzem igazán azt, hogy jó helyen vagyok.

Örülök, hogy több éves adminisztratív és informatikai tapasztalataimat egy elhivatott csapattal együtt dolgozva kamatoztathatom egy jó ügy érdekében.

Hajnal Henriett - adomány koordinátor

Hajnal Henriett

adomány koordinátor

Amikor munkát kerestem, szerettem volna egy pozitív szemléletű céghez kerülni, ahol a munka az együttérzésen és a szereteten alapul, ahol egy jó ügy érdekében munkálkodhatok. Isten áldásával megtaláltam. Itt az élelmiszerbankban azért dolgozunk, hogy még jobbat, még többet tudjunk nyújtani a rászorulóknak, közösen, összetartva, egy nagyon jó csapatban. 

Halmai Tibor - logisztikai koordinátor

Halmai Tibor

logisztikai koordinátor

A legjobb dolog a munkában, hogy lehetőség van segíteni másokon és emellett rengeteg hasznos tapasztalatot szerzek. A munka legnagyobb jutalma a rászorulók mosolya és szemükben felragyogó remény, mikor rájönnek, nincsenek egyedül és vannak emberek, akik szeretnének nekik segíteni. Ami engem mozgat: kihozni a legtöbbet, és a legjobbat abból, ami van!

Horváth- Halmai Eszter - vállalati fundraising vezető

Horváth- Halmai Eszter

vállalati fundraising vezető

Olyan jó ügy érdekében szerettem volna dolgozni, ami egészen megérint, mozgósít bennem minden erőforrást, és hasznosíthatom eddigi tapasztalataimat.

Az Élelmiszerbank missziója pont ilyen. Látni a munka közvetlen értékteremtő eredményét nagyon motiváló.

Kovács Attila - Szakács, gondnok

Kovács Attila

Szakács, gondnok

Örülök, hogy egy jó célért küzdő csapat része lehetek.

Úgy érzem, itthon is megtaláltam a helyemet az Élelmiszerbanknál, ahol az eddigi pályafutásom alatt szerzett tudást

és tapasztalatot a legjobban tudom hasznosítani.

Sarkady Péter - JótéKonyha projekt koordinátor

Sarkady Péter

JótéKonyha projekt koordinátor

Amikor elolvastam az álláshirdetést, jobban utánanéztem az Egyesületnek és jelentkeztem az állásra egyből tudtam, hogy ez lesz a megfelelő munkahely a számomra. Az elmúlt években tudatosult számomra, hogy alapvetően projekt alapú feladatokkal, rendezvényszervezéssel szeretnék foglalkozni. Emellett mindig is foglalkoztatott egy gondolat - hogyan tehetném ezt úgy, hogy közben jobbá, élhetőbbé is teszem a világot!? Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb helyen vagyok a válasz megfejtéséhez és céljaim eléréséhez.

Schwikker Zsófia - projektmenedzser

Schwikker Zsófia

projektmenedzser

Az étel táplálék, ami egyben összeköti az embereket. Az ételmentés már jó ideje „hobbim”, szerencsére most projektmenedzseri tapasztalataimat hivatalosan is ezen ügy szolgálatába állíthatom.

Szecsődi Veronika - alapító

Szecsődi Veronika

alapító

Annak, aki többet vesz ki a közösből, többet is kell visszaforgatnia azoknak a javára, akik erre nem képesek vagy nincs meg rá a lehetőségük. 

Tamási Ferenc - szakács

Tamási Ferenc

szakács

Tiliczki Jonatán - szervezeti kapcsolattartó

Tiliczki Jonatán

szervezeti kapcsolattartó

Egy jó ideje foglalkozom „hobbi” szinten élelmiszermentéssel és osztással, úgyhogy nagy örömmel vettem a lehetőséget az Élelmiszerbanknál.

Örülök hogy átfogóan megismerhetem az ország civil és karitatív kezdeményezéseit és napi szintű kapcsolatban végezhetem velük a munkámat.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!