Önkénteskedjen nálunk

Önkéntes vezetőket keresünk (heti minimum 10 óra)

Az Élelmiszerbank tevékenységeit jelenleg egy 30 tagú (különféle területeken szerzett menedzsment tapasztalattal rendelkező) csapat vezeti, a csapatban önkéntes és alkalmazott vezetők dolgoznak együtt. Mivel folyamatosan növekszünk és több új fejlesztési lehetőség is áll előttünk, ezért új (önkéntes) vezetőkre van szükségünk.

Amennyiben a lent jelzett önkéntes vezetői pozíciók valamelyike felkelti érdeklődésedet és

 • gondolkodsz azon, hogy szeretnél tenni valami értelmes dolgot a körülötted levőkért,
 • rendelkezel megfelelő menedzsment tapasztalatokkal ahhoz, hogy létrehozz valami újat és/vagy vezess egy csapatot,
 • keresel egy helyet, ahol megvannak az adottságok, hogy mindezt komoly háttérrel, megfelelő körülmények között tedd meg,
 • rendszeresen – munkaidőben is (!) – rá tudsz szánni az önkéntes munkára hetente legalább 8-10 órát és ezt hosszabb távon tudod tervezni/ígérni, akkor jelezd ezt felénk, megjelölve, mely pozíció keltette fel érdeklődésedet.

Jelenleg nyitott önkéntes vezetői pozíciók:

 

Folyamatos önkéntességi lehetőségek (heti minimum 6 óra)

Folyamatos önkéntességre az Élelmiszerbank központi raktárában van lehetőség (1172 Bp., Lokátor u. 3.) munkanapokon 8 és 15 óra között. Az elvárt minimum heti egy nap, azaz heti 6 óra egybefüggően.
Akik vállalják, hogy hetente legalább 12 órát önkénteskednek nálunk, azoknak BKK bérletet és a munkavégzés napjaira meleg ételt biztosítunk!
Kérjük, az alábbi lehetőségekre akkor küldj jelentkezést, ha valóban nem esik nehezedre a 17-ik kerületi irodánk és raktárunk megközelítése heti rendszerességgel. Az Örs vezér terétől 18 percnyi buszozással és 1 percnyi sétával érhetsz el minket. Ha autóval jössz, a környéken ingyen parkolhatsz.:

 • Raktári önkéntes
  Segítség raktári munkákban (pakolás, címkézés, dobozolás, stb.).
  Figyelem: raktári önkéntességre az Élelmiszerbank központi raktárában van lehetőség. (1172 Bp., Lokátor u. 3.)
  Jelentkezem!
   
 • Sofőr
  Szállítás az Élelmiszerbank kisteherautójával (3,5 t, „B” kategóriás jogosítvány és vezetési gyakorlat szükséges hozzá).
  Figyelem: a sofőröknek az Élelmiszerbank központi raktárából kell indulniuk és ide kell visszatérniük. (1172 Bp., Lokátor u. 3.)
  Jelentkezem!
   
 • Irodai
  A feladat az élelmiszeradományokkal kapcsolatos adminisztráció és a partnerszervezettel való kapcsolattartás. A munka nagy része számítógépen zajlik, az Élelmiszerbank saját logisztikai rendszerének használatával
  Főbb feladatok: bejövő/kimenő posta kezelése, beérkező adomány elszámolások ellenőrzése és ezek egyeztetése a partnerszervezetekkel, egyéb irodai feladatok.
  Figyelem: irodai önkéntességre az Élelmiszerbank központi raktárában van lehetőség. (1172 Bp., Lokátor u. 3.)
  Jelentkezem!
   
 • Kertész
  Segítség a központi raktárunk és irodánk körüli környezet ápolásában, illetve a szintén itt kialakított Jótékonyha rendezvényhelyszín rendben tartásában. Az önkéntesmunka időpontja: preferáltan hétköznap munkaidőben.
  Jelentkezem!

 

Alkalmankénti önkéntességi lehetőségek

Ha nem tudsz állandó feladatot vállalni, de alkalmilag szívesen segítenél nekünk, amikor szükség van rá (és Te is ráérsz), akkor jelentkezz alkalmi önkéntesnek!

 • Újságírás
  Élelmiszerbankkal kapcsolatos cikkek, szövegek írása, honlap szerkesztése, közösségi média felügyelete.
  Jelentkezem!
   
 • Grafikus
  Marketing és egyéb anyagok szerkesztésére keresünk grafikusokat.
  Jelentkezem!
   
 • Filmes
  Marketing és reklámcélokra és/vagy közösségi médiában felhasználható filmek elkészítéséhez várjuk önkéntesek jelentkezését.
  Jelentkezem!
   
 • Fotós
  Marketing és reklámcélokra és/vagy közösségi médiában felhasználható fotók elkészítéséhez várjuk önkéntesek jelentkezését.  
  Jelentkezem!
   
 • Alkalmi egyéb feladatok
  Ad hoc felmerülő alkalmi feladatok elvégzésére is várjuk önkéntesek jelentkezését (pl.: kertrendezés).
  Jelentkezem!
   
ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!