Nemzetközi projektjeink

SavingFood

Mi legyen a megmaradt élelmiszerrel? Hogyan használjuk a telefonunkat az élelmiszerfelesleg megmentésére?
A Savingfood projekt nemzetközi csapata éppen a válaszon dolgozik.



Bővebben

REFRESH

A REFRESH projektben 12 európai országból, illetve Kínából összesen 26 szervezet dolgozik együtt az ellátási láncban keletkező élelmiszer-hulladék megelőzése, mennyiségének csökkentése érdekében.



Bővebben

i-REXFO

Az i-REXFO egy olyan demonstrációs projekt, amelyet az EU a LIFE program keretében finanszíroz, azzal a céllal, hogy csökkentse az élelmiszer-hulladékok mennyiségét egy olyan innovatív megközelítés révén, amely egyrészt ösztönzi az élelmiszer feleslegek karitatív célú felhasználását, másrészt támogatja a már nem fogyasztható élelmiszerek energiafeltermelés céljából történő újrahasznosítását.



Bővebben

CHORIZO

Vajon milyen hatással vannak a társadalmi normák a az élelmiszerpazarlási szokásainkra? A projekt keretei között a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elsősorban az élelmiszerfeleslegek nélkülözőknek történő eljuttatásával kapcsolatos folyamatot vizsgálja.



Bővebben

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!