Mozdulj az Élelmiszerbankért!

Mozdulj az Élelmiszerbankért! Mozdulj az éhezés csökentéséért!

Jóga, Futás, Süteménysütés: minden mozdulat sokkal többet ér, ha a cél jótékony

Az Élelmiszerbank várja céges csapatok jelentkezését, akik egy futóverseny teljesítésével vagy más közös mozgásformához kapcsolódó adománygyűjtéssel segítenék az élelmiszermentést. 

A Mozdulj az Élelmiszerbankért programban az Ön cégének munkatársai jótékony céllal vesznek részt egy népszerű futóversenyen vagy egyéb kihívásban. A verseny előtti hetekben az Élelmiszerbank aktív nagyköveteként kínálják örökbefogadásra a segítő kilométereiket. Barátaik, ismerőseik, munkatársaik, vállalati partnereik egy-egy tetszőleges értékű adomány elküldésével válhatnak az összefogás részeseivé. A program új célokat és motivációt ad a résztvevőknek – ráadásul a rászorulók megsegítésén túl az egészséges életmódot is népszerűsíti a vállalaton belül.

Egyesületünk az adománygyűjtő futók toborzásán és felkészítésén túl online kampányoldalak elkészítésében is a jelentkezők segítségére lesz, akiknek így semmilyen módon nem kell adományok átvételével vagy azok adminisztrációjával foglalkozni. Az online adományozás útján minden forint átlátható módon érkezik a a jó célra.

 

A Mozdulj az Élelmiszerbankért! kampányokban az elmúlt években többtucat egyéni követ és válallati csapat állt az Élelmiszerbank színeiben az élelmiszermentés mellé. Követeink az Élelmiszerbanknak ajánlották fel kedvenc hobbijukra fordított energiájukat: mozdulataikkal felhívták a figyelmet az élelmiszerpazarlásra és adományokat gyűjtöttek az élelmiszermentéshez.

Továbbra is várjuk az érdeklődéseket, jelentkezéseket akár a futástól eltérő aktivitásokra is: például egy jótékjonysági sétra, túrázásra, úszásra vagy éppen vitorlázásra.

Keressék Nagygyörgy Andrást a nagygyorgy.andras@elelmiszerbank.hu email címen vagy a +36-20-397-5056-os telefonszámon.

 
Nagyon köszönjük minden Követünknek a kitartó kampányolást, az adományozóknak minden forintot, amivel hozzájárultak a sikerhez, és a BSI-nek a lehetőséget!

További támogatási lehetőségek: ITT

Tekintse meg korábbi eredményeinket:

  • Mozdulj az Élelmiszerbankért! projektünk 2018-as eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2017-es eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2016-os eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2015-ös eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2014-es eredményeiről itt olvashat.

Segítsen, hogy az élelmiszer a nélkülözőkhöz kerülhessen!

Futni nem szeret, de támogatná munkánkat? Itt megteheti!

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!