Mozdulj az Élelmiszerbankért!

Mozdulj az Élelmiszerbankért! Mozdulj az éhezés csökentéséért!

Jóga, Futás, Süteménysütés: minden mozdulat sokkal többet ér, ha a cél jótékony

Az Élelmiszerbank várja céges csapatok jelentkezését, akik jótékonysági futás vagy más közös mozgásforma keretében adománygyűjtéssel segítenék az élelmiszermentést. 

A vállalkozó csapatok a kampány első szakaszában pénzadományt gyűjtenek az élelmiszermentésre és élelmiszercsomagok rászorulókhoz való eljuttatására. Az összegyűlt adományt ünnepélyes keretek között a kiválasztott futóversenyen adják át, ahol a cég csapata az Élelmiszerbank képviseletében vesz részt a versenyen. (Többnyire BSI versenyre regisztrálnak a csapatok.) A csapattal közös fotó is készül az eseményen.

 

Célunk 2018-ban 600 000 Ft összegyűjtése volt, mely 10 000 élelmiszercsomag eljuttatását fedezi a nélkülözőkhöz. Követeink kitartó adománygyűjtésének köszönhetően sikerült, elértük a kitűzött összeget! Segítségükkel eljuttatunk 10 000 élelmiszercsomagot oda, ahol a legjobban várják.

2018-ban a Mozdulj az Élelmiszerbankért! kampányban 14 egyéni követ és 2 céges csapat állt az Élelmiszerbank színeiben az élelmiszermentés mellé. Követeink az Élelmiszerbanknak ajánlották fel kedvenc hobbijukra fordított energiájukat: mozdulataikkal felhívták a figyelmet az élelmiszerpazarlásra és adományokat gyűjtöttek az élelmiszermentéshez.

 

A 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson a futást kedvelő Követeink az adományokkal együtt, kilóméterekben is elérték céljukat. Gratulálunk!
 
Nagyon köszönjük minden Követünknek a kitartó kampányolást, az adományozóknak minden forintot, amivel hozzájárultak a sikerhez, és a BSI-nek a lehetőséget!

További támogatási lehetőségek: ITT

Tekintse meg korábbi eredményeinket:

  • Mozdulj az Élelmiszerbankért! projektünk 2018-as eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2017-es eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2016-os eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2015-ös eredményeiről itt olvashat.
  • Fuss az Élelmiszerbankért! projektünk 2014-es eredményeiről itt olvashat.

Segítsen, hogy az élelmiszer a nélkülözőkhöz kerülhessen!

Futni nem szeret, de támogatná munkánkat? Itt megteheti!

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!