KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Magnet Bank Közösségi Adományozási Program
Főoldal / Hírek / Híreink / Megérkeztek a hűtődobozok!

Híreink

Megérkeztek a hűtődobozok!

2015.10.14

Sikerrel lezárult 2015-ös Fuss az Élelmiszerbankért! kampányunk! Múlt héten beérkezett az adományokból vásárolt 200 db hűtődoboz, mely megvásárlását célul tűztük ki.

 

Az összegyűlt adomány nagyságrendje, 2 600 000 Ft, mely meghaladta a tervezett 1 400 000 Ft -os összeget, illetve a tény, hogy a dobozokhoz kedvezőbb áron sikerült hozzájutnunk, lehetővé tették, hogy az összegyűlt pénzből még további két célunkat támogassuk:

  1. A raktárunkban megforduló áruk hatékony ki és beszállítását segítendő, már rég aktuális volt egy ipari mérleg megvásárlása, mely lehetővé teszi, hogy a beérkező áruk mennyiségét gyorsabban és még pontosabban tudjuk követni, ezáltal a nélkülözőkhöz való eljutásuk is egyszerűbbé válik.
     
  2. A gyűjtés fennmaradó része pedig a nélkülözők élelmiszercsomagokkal való ellátását, tehát működésünket segíti a téli időszakban. Itt megtekinthető, milyen hatékonysággal: http://elelmiszerbank.hu/hu/hogyan_segithet/egyeni_tamogatok/adomanykalkulator.html

Köszönjük minden Követünknek, minden adományozónak és a BSI-nek!
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Fodor István
Arany János Gyermekotthon - Igazgató
„Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtetted.” Ezt teszik önzetlenül nap mint nap a Magyar Élelmiszerbank dolgozói.