Rólunk mondták

Gégény Béla - Karitász, Nyíregyháza - Igazgató

Gégény Béla

Karitász, Nyíregyháza - Igazgató

Amit nem lehet eléggé megköszönni!

2006-tól segíti a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékben élő rászorulókat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület (korábban Budapesti Élelmiszerbank Egyesület). Évente legalább két alkalommal kapunk adományokat 1000 család megsegítésére. Hálásak vagyunk azért, hogy helyettünk kilincselnek, és dolgoznak, hogy mi a ránk bízott rászorulókon segíthessünk. Áldásként végzik munkájukat, amit megköszönve mi is kérjük!

Áldja meg őket az Isten önzetlen segítő tevékenységükért!

Hálás szívvel köszönünk minden támogatást!

Kardos István - Magyar Vöröskereszt - Főigazgató

Kardos István

Magyar Vöröskereszt - Főigazgató

Az Élelmiszerbank létrehozása Magyarországon is nagyszerű gondolat volt. Létrehozói tanúságot tettek – és tesznek a mai napig is – szociális érzékenységükről, segítőkészségükről. A Vöröskereszt nemzeti társaságok a világ számos országában együttműködnek az Élelmiszerbank helyi szervezeteivel. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel összefogva a Magyar Vöröskereszt több ezer család nehézségeit tudta csökkenteni.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkája elismeréseként 2012-ben a Magyar Vöröskereszt Dicsérő Oklevelében részesült.

Pálffy Levente - Nestlé - Ellátási lánc igazgató

Pálffy Levente

Nestlé - Ellátási lánc igazgató

A Nestlénél a minőség nem képezheti alku tárgyát. E szemléletmód mentén választjuk ki együttműködő partnereinket és beszállítóinkat is. A Magyar Élelmiszerbank logisztikai háttere és profizmusa garanciát jelent számunkra arra, hogy adományozásra szánt termékeinket a megfelelő időben, módon és minőségben kapják meg a rászorulók.

Rádi Sándorné - Káva Önkormányzata - Kapcsolattartó

Rádi Sándorné

Káva Önkormányzata - Kapcsolattartó

A Pest megyei kisközség, Káva lakói nevében ajánlom a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet, mert ebben a rohanó, érzéketlen világban, amely fakadhat az emberek rossz anyagi helyzetéből, jó érzés tudni, hogy van olyan szervezet, akihez bizalommal fordulhatunk gondjainkkal, problémáinkkal, mert mindig tud segítséget nyújtani, örömet okoz, mosolyt varázsol a rászoruló felnőttek és gyermekek arcára. Mindezt a hosszú évek alatt kialakult jó kapcsolatunk, személyes tapasztalat mondatja velem.

Ritók L. Nóra - Igazgyöngy Alapítvány - Igazgató

Ritók L. Nóra

Igazgyöngy Alapítvány - Igazgató

Magyarországon egyre nő azoknak a családoknak, gyerekeknek a száma, akik mélyszegénységben élnek, és napi élelmezési gondokkal küzdenek. Közben a másik oldal, a fogyasztásra sarkallva az embereket egyre nagyobb túlkínálatot termel. A kettő közötti ellentmondás, szakadék áthidalására teremt lehetőséget a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, egyedülálló módon. Segítségükkel az esélyteremtésért dolgozó szervezetek élelmiszerhez juttathatják azokat, akik ehhez csak korlátozottan juthatnak hozzá. Köszönet érte.

Tisza Attila - Üdvhadsereg - Új Reménység Háza - Intézményvezető

Tisza Attila

Üdvhadsereg - Új Reménység Háza - Intézményvezető

A Magyar Élelmiszerbankkal együttműködve sok ezer nélkülöző személyt támogathattunk. Segítségüket ajánlom mindazoknak, akik velünk együtt vallják: „Jót, jól. Ebben áll a nagy titok...” 

Csipák Péterné Irénke - Fészek Gyermekvédő Egyesület - Elnök, nevelőszülő

Csipák Péterné Irénke

Fészek Gyermekvédő Egyesület - Elnök, nevelőszülő

A minden esetben megbízható, korrekt, precíz segítség, amelyben a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől részesülünk, felbecsülhetetlen nevelőszülői családjaink, illetve átmeneti gyermekotthonunk lakói számára. Áldozatos munkájukkal sok-sok kisgyermek arcára csalnak mosolyt.
Magyar Henrietta - TESCO - korábbi Közösségi kapcsolatok és belső kommunikációs vezető

Magyar Henrietta

TESCO - korábbi Közösségi kapcsolatok és belső kommunikációs vezető

A Tesco Magyarország és az Élelmiszerbank stratégiai partneri kapcsolata hosszú évekre tekint vissza. A kezdetekben kialakult egyszerű támogató-támogatott kapcsolat mára valódi partnerséggé nőtte ki magát, ahol az Élelmiszerbank szakmai tapasztalata és a Tesco munkatársainak kereskedelmi, logisztikai és minőségbiztosítási ismeretei együttesen járulnak hozzá egy tudatosabb, fenntarthatóbb vállalati működés kialakulásához, a társadalmi tudatformáláshoz.
Nagy Zoltán - Menedékház Alapítvány - Igazgató

Nagy Zoltán

Menedékház Alapítvány - Igazgató

Megalakulásunk óta kapcsolatban vagyunk a Magyar Élelmiszerbankkal. Sikeres pályázatot adtunk be. Nagyon fontosnak tartom az Élelmiszerbank tevékenységét, nagyon hasznos, hiszen több tonna élelmiszert mentünk meg. A továbbiakban is sikeres munkát kívánunk és bármilyen együttműködésben szívesen részt veszünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. 

 

Echter Edina - OD Partner Kft. - Szervezetfejlesztési tanácsadó

Echter Edina

OD Partner Kft. - Szervezetfejlesztési tanácsadó

2009 óta támogatjuk szervezetfejlesztő partnerként az Élelmiszerbank munkáját. Hiszünk abban, hogy az ügy, amit képviselnek, közvetlen hatással van a társadalomra, és tiszteletet érdemlő, ahogy a szervezet maroknyi csapata önkéntesekkel kiegészülve sokszor erőn felül végzi munkáját. Örömmel járulunk hozzá ahhoz, hogy a szervezet működésének és a csapat együttműködésének fejlesztésével a jó ügy érdekében végzett munka hatékonyabb, és még örömtelibb legyen.
Fodor István - Arany János Gyermekotthon - Igazgató

Fodor István

Arany János Gyermekotthon - Igazgató

Albert Schweitter szavaival élve „Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtetted.” Ezt teszik önzetlenülnap mint nap a Magyar Élelmiszerbank dolgozói.
Géczi Veronika - Melódin Éttermek - Értékesítési vezető

Géczi Veronika

Melódin Éttermek - Értékesítési vezető

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy  a Melódin Éttermek a társadalmi felelősség vállalás jegyében 2013 óta támogathatja a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet. Az Élelmiszerbank által képviselt látásmód, értékek és profizmus mind pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra, ezért örülünk a közös projektnek.
Nagyné Gódor Csilla - Veresegyház Kistérség Szociális Alapellátási Központ

Nagyné Gódor Csilla

Veresegyház Kistérség Szociális Alapellátási Központ

2006 óta állunk kapcsolatban a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. Nagyon nagyra értékelem a munkájukat, hiszen nagyon sokat segítenek az itt élő lakosoknak. Mi 2600 olyan családdal tartjuk a kapcsolatot, akiknek a mindennapi megélhetés és az élelmiszer gondot jelent. Ebben az Élelmiszerbank nagyon sokat segít nekünk. Köszönet érte.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!