Hová kerülnek a megmentett élelmiszerek?

Az élelmiszerek útja a nélkülözőkhöz

Az Élelmiszerbank nem közvetlenül segélyez magánszemélyeket. Az élelmiszerfelesleget karitatív szervezetekhez juttatjuk el, akik szétosztják e termékeket a rászoruló emberek között, biztosítva így az adományok felelős kiosztását. 

A termékek útját az Élelmiszerbank a felajánlótól egészen a nélkülözőig végigköveti. A partnerszervezetek az élelmiszerek kiosztását szigorú szabályok mentén végzik, a kiosztásról elszámolnak. A kiosztásokról készült adminisztráció ellenőrzését önkénteseink végzik.

 

 

Közel 350 karitatív szervezettel működünk együtt, amelyek összesen több mint 340.000 rászorulót látnak el Magyarországon. Az élelmiszer szervezetek közti elosztása során igyekszünk az egyenletes és méltányos elosztás elveit követni, különös figyelmet fordítunk a rászoruló ellátottak létszámára, demográfiai jellemzőire, életkörülményeire és az ellátás módjára.

Amennyiben meg szeretné tudni, hogy településén milyen szervezettel állunk kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a lenti térképet.

Amennyiben meg szeretné tudni, hogy településén milyen szervezettel állunk kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a lenti térképet.
A térképen település szerint is kereshet. Kattintson a jobb felső sarkában lévő ikonra (), majd a megnyíló oldalon a nagyítóra kattintva, az adott helységre rákeresve láthatja, kik a legközelebbi partnereink.

Tekintse meg járástérképünket itt.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!