Hová kerülnek a megmentett élelmiszerek?

Az élelmiszerek útja a nélkülözőkhöz

Az Élelmiszerbank nem közvetlenül segélyez magánszemélyeket. Az élelmiszerfelesleget karitatív szervezetekhez juttatjuk el, akik szétosztják e termékeket a rászoruló emberek között, biztosítva így az adományok felelős kiosztását. 

A termékek útját az Élelmiszerbank a felajánlótól egészen a nélkülözőig végigköveti. A partnerszervezetek az élelmiszerek kiosztását szigorú szabályok mentén végzik, a kiosztásról elszámolnak. A kiosztásokról készült adminisztráció ellenőrzését önkénteseink végzik.

Több mint 600 karitatív szervezettel működünk együtt, amelyek összesen több mint 250.000 rászorulót látnak el Magyarországon. Az élelmiszer szervezetek közti elosztása során igyekszünk az egyenletes és méltányos elosztás elveit követni, különös figyelmet fordítunk a rászoruló ellátottak létszámára, demográfiai jellemzőire, életkörülményeire és az ellátás módjára.

 

Amennyiben meg szeretné tudni, hogy településén milyen szervezettel állunk kapcsolatban, kérjük, tekintse meg partnerszervezeti térképünket.

A térképen település szerint kereshet:
- kattintson a térkép jobb felső sarkában lévő ikonra:
- a megnyíló oldalon a kattintson a nagyítóra, írja be a keresett település nevét, majd üsse le az Enter gombot a billentyűzetén,
- kattintson az így megjelenő helységjelölő ikonokra és megjelennek legközelebbi partnerszervezeteink nevei és elérhetőségei: 

Kérjük, keresse közvetlenül legközelebbi partnerszervezeteinket!
Bízunk abban, hogy rajtuk keresztül részesülhetnek adományban.


ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!