Édes Száj Pályázatok - segítsük a gyerekeket!

Az Élelmiszerbank kiemelt célcsoportként tekint a gyermekekre, mert szakmai szempontok alapján a nélkülözők között az ő helyzetük a legveszélyeztetettebb.

Az Élelmiszerbank Ünnepi Gyermek Pályázataiban biztosított élelmiszerek azt a célt szolgálják, hogy a rendezvényeken résztvevő gyermekeknek élményekben legyen részük, részesüljenek mások által természetesnek vélt élelmiszerekből, finomságokból, amikhez ők nem juthatnának hozzá a pályázatunk nélkül.

A termékeket az Élelmiszerbank mindenkori aktuálisan rendelkezésre álló készleteiből osztjuk, jellemzően édességek, üdítőitalok, egyéb tartós élelmiszerek. A gyerekek számára sokszor ezek az adományok jelentik az ünnepet, vagy akár a napi étkezést pl. táborok esetén.

Mivel nagyon sok pályázati jelentkezés érkezik hozzánk, érezhetően nagy az igény a gyerekeknek szánt csomagok iránt.
2021-ben minden alkalommal több ezer gyermeknek sikerült ellátást és örömöt biztosítani a program keretében.

Ebből fakadóan alaptevékenységhez kapcsolódó támogatói bevonást kezdeményezünk projektenként egy Támogatóval az adott időszakra vonatkozóan, akinek szintén nagyon fontos célcsoport a gyerekek, az ő segítésük, és anyagi támogatás mellett akár saját termék élményt is nyújtani tudnának. Az anyagi támogatás biztosítani tudja Élelmiszerbank számára a projekt folytonosságát 2022-ben is.

A támogatás felhasználásáról pontos visszajelzést adunk. Jelezzük, hogy hány szervezetet, hány rászorulót milyen mennyiségű élelmiszersegéllyel láttunk el. 

Támogatható Ünnepi Gyermek Pályázatok: Gyereknap – Nyári táborok – Téli Ünnepek.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!