Vállalati résztvevő vagyok

Az Együnk Egymásért Programot 2017. szeptembertől 1-től december 31-ig (az október 16-i Élelmezési Világnap alkalmából) újra megrendeztük. A vállalatként csatlakozók egyszerű, költségmentes programok keretében valósítottak meg csapatépítést és segítettek egy jó ügyet egyszerre.

A Magyar Élelmiszerbank az Együnk Egymásért program keretében jótékonysági gyűjtést szervez azért, hogy az őszi-téli hónapokban még több nélkülözőn segíthessen. A csatlakozó vállalatok hozzájárulnak az éhezés csökkentéséhez, a rászorulók támogatásához Magyarországon.

Részt venne a programban?
Töltse ki a regisztrációs űrlapot!

Az Együnk Egymásért csapatépítés, dolgozói elégedettség növelés és CSR tevékenység egyben.

Könnyen megvalósítható programok:

 

 • SÜTEMÉNYVÁSÁR napok

  Biztosítson lehetőséget jótékonysági süteményvásár megrendezésére, ennek során az arra kedvet érző dolgozók készítenek egy-egy tálca süteményt, és portékájukat a vállalat által biztosított helyen (pl. előtér, tárgyaló, étkezőhelyiség) és megjelölt időben (pl. ebédidőben) kiteszik.

   
 • SALÁTAVÁSÁR napok

  A Süteményvásár koncepciójához hasonlóan, a vállalat a szervezéssel és a hely biztosításával a mindennapi egészséges életmód kialakítását is segíti, támogatja a dolgozók egészségének megőrzését.
   
 • JÓTÉKONYSÁGI MENZA

  Biztosítson lehetőséget közösségi menza megrendezésére, melynek keretében az erre kedvet érző dolgozók néhány hétig, ahelyett, hogy a munkahelyen kívül ebédelnének, felváltva főznek egymásnak ebédet, melyet közösen fogyasztanak el.    
   

A kollégák a felkínált süteményekből, salátákból, ételekből fogyaszthatnak, adományaikat a becsületkasszába dobhatják, mellyel az Élelmiszerbankot támogatják.

 

Teendők:

1. Regisztrálja eseményét! Ha kérdése van, örömmel segítünk a részletek kidolgozásában!

2. A cég vezetésétől érdeklődjön match funding lehetőségéről a kampány sikerének, így a megmentett élelmiszerek mennyiségének növeléséhez.

3. Tűzze ki a közös jótékony eseménysorozat dátumait/időszakát!

4. Válasszon ki egy program típust: 
SÜTEMÉNYVÁSÁR napok, SALÁTAVÁSÁR napok, JÓTÉKONYSÁGI MENZA

5. Hirdesse meg az Együnk Egymásért eseményeket az irodai közösségi felületein.

6. Emailben tájékoztassa a kollégákat a részvétel formáiról, adjon meg feliratkozási lehetőséget, hogy ki-ki vállalhasson ételkészítő szerepet! 

7. Használja letölthető plakátjainkat a meghívóhoz, az esemény terének dekorációjához!

8. Kalkuláljon ajánlott adományozási összeget az egyes jótékony fogásokra!

9. Helyezzen el becsületkasszát a rendezvény idejére, ahova a kollégák pénzadományaikat elhelyezhezik!

10. Miután megvalósult az esemény, és összegyűjtötte a résztvevők adományait, azt egyesületünk számára átutalással és bankkártyás fizetéssel is el tudja juttatni. 

Önök által sokan mások is jól fognak lakni!
Minden 1000 Ft adományból közel 20 nélkülözőt juttatnak élelmiszerhez.

Az EGYÜNK EGYMÁSÉRT program hatásai

 • Az ételt készítők örülnek, hogy a kezük munkájával tehetnek egy jó cél érdekében, és büszkén bezsebelhetik a kollégák dicséreteit a jótevő fogásokért.
 • A fogyasztók házi finomságot kaphatnak a megszokott menza/büfé édességek helyett, továbbá  elégedettséggel töltheti el őket, hogy a pénzük, melyet egyébként is elköltöttek volna, jó helyre kerül.
 •  A program ideális lehetőséget nyújt a nyári szabadságolások után, a csapatmunka és a mindennapi rutin visszaállítására. 
   

            


A program közösségformáló, csapatépítő ereje mellett, vállalata egy karitatív cél megvalósítását támogatja.
A vállalat match fundinggal tovább fokozhatja a részt vevő dolgozók személyes jó érzését, és így az Élelmiszerbank által megmentett élelmiszerek mennyiségét is növeli.

Az összegyűjtött adomány felhasználásáról minden esetben pontos visszajelzést kapnak arról, hogy hány rászorulót, milyen mennyiségű élelmiszersegéllyel láttunk el. 
Minden 1000 Ft adományból 30 000 Ft értékű élelmiszeradományt tudunk eljuttatni a rászorulókhoz. Így már egy Jótékonysági menzán elfogyasztott ebéd árából közel 20 embert segít élelmiszerhez.

Az Együnk Egymásért program megrendezését segítő anyagok:

Részt venne a programban?
Töltse ki a regisztrációs űrlapot!

 

További információ:

Cserjés Anikó 
cserjes.aniko@elelmiszerbank.hu 
+36 30 194 02 88 


Kérjük, részvételi szándékukat szíveskedjen jelezni!


Ha jelenleg nincs lehetősége bekapcsolódni az Együnk Egymásért akciónkba, mégis szeretné növelni az megmentett élelmiszerek mennyiségét, az adományozási formákról ITT részletes információt talál.

 

 

 

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!