Jótékonyha Kert

A JótéKonyha Kert egy szabadtéri rendezvényhelyszín az Élelmiszerbank központjánál, ahol tavasztól őszig tudunk 50-150 fős céges és magánjellegű rendezvényeket szervezni, melyekhez a JótéKonyha catering szolgáltatását is nyújtani tudjuk. A helyszín vállalati önkéntes csapatépítő jótékonysági főzések megszervezéséhez is kiválóan alkalmas.

A JótéKonyha Kert az Élelmiszerbank központi telephelyén található a XVII. Lokátor u. 3. alatt, a hely kialakításánál igyekeztünk illeszkedni a logisztikai környezet adottságaihoz. A helyszín előnyei a jó tömegközlekedés, a könnyű parkolás illetve ipari terület lévén a késő esti, átlagosnál hangosabb programok megtartásának lehetősége. A sátor leereszthető oldalfalakkal is rendelkezik, így rossz időben is alkalmas a rendezvények lebonyolításához is.

A JótéKonyha Kert kiváló helyszínéül szolgálhat 50-150 fős céges rendezvényeknek, kerti partyknak, évfolyamtalálkozóknak, esküvőknek, egyéb rendezvényeknek, illetve már több jól sikerült vállalati önkéntes programot is megvalósítottunk, melyek központi eleme a jótékonysági főzés.

Catering kínálatunkban a magyar és nemzetközi konyha kínálata is megtalálható, és alkalmazkodni tudunk minden speciális diétás és egyéb igényhez is. A kerti rendezvényekhez különösen ajánljuk a helyben, üstökben készített vagy grillezett ételeinket.

Rendezvénysátraink igény esetén bérelhetők is:

  • 80 m2 –es sátor
  • 60 m2 –es sátor

Árakról és egyéb információkról érdeklődjön a jotekonyha@elelmiszerbank.hu e-mail címen, vagy a 06 30 308 8571-es telefonszámon.

További információk a JótéKonyha társadalmi célú vállalkozásáról.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!