Könnyű étkezés konferenciákra változatos ízekkel

Egyszerűen fogyasztható, mégis különleges fogásokat kínálunk konferenciákhoz és kisebb irodai rendezvényekhez, ahol nincs szükség klasszikus melegételes menü felszolgálására. Egy gyors étkezés is lehet emlékezetes.

 

Ízelítő az ajánlatunkból:

  • Pitetorta kínálatunk 8 féle sós és 4 féle édes ízben érhető el: például lazacos, füstölt tarjás-kukoricás, spenótos-fetás és marokkói zöldséges variációkban, illetve málnás-mascarponés, csokis és diós desszertként. A francia 'quiche'-ek világát megidéző, saját receptúrán alapuló piték között a gluténmentes és a vegán verziók is találhatók.
  • A bagel alapú szendvicsek tökéletes megoldást jelentenek azokon a rendezvényeken, ahol szempont, hogy az ételeket könnyen, evőeszköz nélkül is el lehessen fogyasztani.
  • Saját receptek alapján készült szendvicskrémek húsos és vegán variációkkal, pékáruval és zöldségekkel tálalva
  • Munkahelyi reggeliket is szervezünk a fenntarthatóság jegyében: helyi gazdáktól érkező lokális termékekkel és friss, szezonális alapanyagokkal.

A felsorolt fogások tetszés szerint kombinálhatók, levessel, különböző salátákkal, desszertekkel és természetesen italcsomagokkal is kiegészíthetők – így kínálhat könnyű, de teljes értékű főétkezést a vendégeinek. 

 

Teljeskörű rendezvény-menedzsment

Figyelmünk nemcsak az ételek kiszállításáig tart, csomagjainkhoz igény esetén felszolgáló személyzetet is biztosítunk és az összes rendezvénykelléket ránk bízhatja az evőeszközöktől a könyöklőkön át az italpultig.

Miért válasszon minket?

  • Kiváló alapanyagok, klasszikus és egyedi ízek: vendégeink sokszor érdeklődnek a repcetjeink iránt. Bármilyen meglepő, ezek nem titkosak, szívesen meg is osztjuk őket.
  • A mosolyt ajándékba adjuk: ügyfeleink mindig kiemelik a csapatunk figyelmességét, felszolgálóink előzékenységét.
  • Hiszünk a korrekt együttműködésekben: átlátható díjszabással dolgozunk, apróbetű részek és bújtatott költségek nélkül.
  • Bolygóbarát gasztronómia: pazarlásmentes technikákat alkalmazunk a főzés és a felszolgálás során, ezzel a vendégeink szemléletét is formáljuk.
  • Társadalmi vállalkozás vagyunk: a megbízásokból származó nyereség nem ismeretlen vállalkozók zsebeit gyarapítja, hanem rászorulók támogatására fordítjuk.

 

Rólunk mondták

Magyari Róbert, a Magyar Telekom Nyrt. közgyűlése kapcsán: "Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi napon nyújtott catering szolgáltatásért. Az Éves Rendes Közgyűlés a legfontosabb társaságirányítási eseményünk, aminek fontos és a külső szemlélő, így a részvényeseink által is érzékelhető része volt a catering. Azt gondolom, hogy minőségben, színvonalban magasra tettétek a lécet, én személy szerint csak pozitív visszajelzéseket hallottam. Az pedig külön öröm számunkra, hogy mindez a társadalmi felelősségvállalási törekvéseinkkel is összhangban van, illetve hogy Rajtatok keresztül a megmaradt ételek a legjobb helyre, helyekre kerültek."
 

Tegyen próbára minket Ön is, kérje ajánlatunkat!

Reméljük, hamarosan Önt és cégét is az elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Töltse ki most az ajánlatkérő ívünket itt >>>

Kapcsolatba léphet velünk a következő elérhetőségeinken is: jotekonyha@elelmiszerbank.hu, +36 30 308 8571

Ismerje meg a JótéKonyha filozófiáját!

Emlékezetes ízek, korrekt díjazással pazarlásmentesen. Társadalmi vállalkozásunk ügyfelei maradéktalanul elégedettek, közben a bolygó is jól jár és nélkülözőket is támogatunk.Bővebben

Klasszikus rendezvény-catering akár 500 főnek

A magyar és a nemzetközi konyha klasszikusaival, "mentes" és vegán variációkkal, valamint teljeskörű szolgáltatással a felszolgálástól a bútorozásig, a díszítésig és akár a helyszín biztosításáig.Bővebben

Rendezvényhelyszín egyedi igényekre szabva

Saját, kültéri és beltéri rendezvények lebonyolítására alkalmas helyszínnel is rendelkezünk, de kínálatunkban további 50 rendkívül izgalmas rendezvénytér közül is választhat.Bővebben

Csapatépítő jótékonysági főzések önkéntesekkel

Amikor a céges önkéntesnap élményprogrammá alakul: közösségi főzés rászorulóknak, ügyességi játékokkal és szemléletformáló előadással színesítve.Bővebben

Céges családi napok akár 2000 főig

Üstökkel, grillel, látványfőzéssel és különleges ételkínálattal segítjük akár a legnagyobb szabadtéri rendezvényeket is. Sőt, saját helyszínünket is a figyelmébe ajánljuk.Bővebben

Családi és baráti rendezvények helyszín biztosításával

Impozáns rendezvénytérben, széles ételkínálattal fogadunk társaságokat születésnapokra, évfordulókra, esküvőkre és baráti találkozókra.Bővebben

Esküvők különleges gondoskodással

Az esküvő két ember legszebb ünnepe, de ettől még telhet a tudatosság jegyében. Teljes körű, professzionális rendezvényeket szervezünk, emberi léptékkel. Bővebben