Együnk Egymásért keksz

Ajándékozza meg ügyfeleit, dolgozóit az Élelmiszerbank egyedi csomagolású kézműves csokis kekszével! 

Az Élelmiszerbank kézműves kekszei (~cookies) stílusos megoldást kínálnak vállalati rendezvényekhez, az év végi vállalati adományozáshoz, valamint az ügyfelek és munkatársak megajándékozásához. Minden egyes doboz kekszet a JótéKonyha szakácsai és önkéntesei készítenek, megvásárlásuk segítő élelmiszercsomagok összeállítását teszi lehetővé, hogy a nélkülözők asztalára is kerülhessen étel karácsonykor. Így az édes pillanatokon túl a közös segítségnyújtás örömével is megajándékozhatja ügyfeleit, dolgozóit a karácsonyi időszakban.

A népszerű csokis kekszek kartondobozban illetve elegáns fémdobozban, nagyobb kiszereléssel is elérhetőek. Még több öröm a megajándékozottaknak, még több segítség a nélkülözőknek!
 

Kézműves kekszcsomag, 200 gramm, kartondobozban

  • Ár: 3.000 Ft + ÁFA / doboz
  • 16 élelmiszercsomag adományozását teszi lehetővé nélkülözők számára
  • Minimum rendelés: 20 doboz
  • A terméken megjelenő címke tartalma: Ez a doboz keksz egy különleges meglepetés, mert az ad igazán ajándékot, aki kapja! A keksz értéke támogatást tartalmaz, melyből a Magyar Élelmiszerbank Egyesület élelmiszercsomagokat állít össze rászorulók számára.

 

 

 

Prémium kekszcsomag, 400 gramm, fémdobozban

  • Ár: 8.500 Ft + Áfa / doboz
  • 48 élelmiszercsomag adományozását teszi lehetővé nélkülözők számára
  • Minimum rendelés: 10 doboz
  • A doboz oldalán végifutó grafika: Szívből adni + Örömmel kapni + Együtt segíteni
  • Minden dobozhoz üdvözlőkártyákat készítünk, ami a megrendelő cég arculatához igazodik.

 

 

Kérdéseivel, rendelési szándékával keresse munkatársunkat!

Horváth-Halmai Eszter
Vállalati adományszervezési vezető
mobil +36 30 626 8954
horvath-halmai.eszter@elelmiszerbank.hu

Hogyan segíthet egy doboz kézműves keksz, hogy élelmiszercsomagokat juttathassunk a rászorulókhoz? 

A kézműves keksz megvételével Ön az Élelmiszerbank étel- és életmentő munkáját támogatja. Mivel egyesületünk az élelmiszermentés során az élelmiszerfeleslegeket a felajánló cégektől ingyenesen veszi át és térítésmentesen adja tovább, költségek csupán a szállítás és a tárolás kapcsán merülnek fel. A kézműves kekszek ára jelentős támogatást tartalmaz, amit az Élelmiszerbank ezekre a logisztikai költségekre fordíthat.

Így válik lehetővé, hogy az Élelmiszerbank minden kartonpapíros és a fémdobozos kekszcsomag eladása után 16, illetve 48 darab, egyenként 2,5-3 kilós élelmiszercsomagot tudjon összeállítani és eljuttatni oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.
 

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!