Cseriti Pite

A Cseriti Pite a JótéKonyha új termékvonala, amely saját receptúráink alapján készített sós és édes kézműves pitetortákat tartalmaz. A Cseriti Pitét ajánljuk:

  • Céges rendezvényekhez (akár egy levessel, salátával kiegészítve)
  • Magánszemélyeknek, családi eseményekhez, vagy akár a hétköznapokra is
  • Olyan vendéglátóhelyek számára, ahol nincs főzőkonyha

A Cseriti Pite jótékonysági termék, amely az Élelmiszerbank munkáját is segíti. Minden egyes szelet pite megvásárlása egy-egy 5 kg-os élelmiszercsomag nélkülöző családoknak történő eljuttatásának költségeit fedezi! Ezen kívül lehetőség van a piték megvásárlására adományozási céllal, az adomány pitéket partnerszervezeteink segítségével juttatunk el nélkülöző családoknak.

Az alapkínálatunk 8 sós; baconos-lilahagymás, füstölt tarjás-kukoricás, kolbászos, spenótos-fetás, gombás –juhtúrós, bolognai-s, lazacos, marokkói zöldséges (vegán) és 4 édes; duplacsokis, Berliner (diós-lekváros), málnás-mascarponés, gyümölcsrizses pitéből áll, amit a későbbiekben szezonális ajánlatokkal fogunk még kiegészíteni. A pitetorták minőségi alapanyagokból készülnek és a teszteléseink alapján 1 szelet sós  + 1 szelet édes  pite megfelel egy teljes főétkezésnek.

A pitetortákat szeletekre vágva, igény szerint fogyasztásra kész vagy fagyasztott állapotban is tudjuk szállítani (a fagyasztott pitetortákat is csak kiolvasztani, melegíteni kell, készre vannak sütve).

A Cseriti Pite kiszállítását jelenleg Budapesten és 25km-es körzetében tudjuk vállalni. A minimális rendelési érték 30.000 Ft (az összeg lehet vegyesen saját és jótékonysági célra, kizárólag jótékonysági célú vásárlásnál az összeg ennél kevesebb is lehet).

Rendezvényekhez igény esetén COVID konform tálalást/kiszolgálást is tudunk biztosítani.

További információk és rendelési lapok kérése: jotekonyha@elelmiszerbank.hu 06-20-468-9593

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!