Cseriti Pite

A Cseriti Pite a JótéKonyha új termékvonala, amely saját receptúráink alapján készített sós és édes kézműves pitetortákat tartalmaz. A Cseriti Pitét ajánljuk:

  • Céges rendezvényekhez (akár egy levessel, salátával kiegészítve)
  • Magánszemélyeknek, családi eseményekhez, vagy akár a hétköznapokra is
  • Olyan vendéglátóhelyek számára, ahol nincs főzőkonyha

Mitől Cseriti  a Pite?

A JótéKonyha nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére fordítjuk, így minden 10 szeletes pitetorta megvásárlása tíz-tíz darab 5 kg-os élelmiszercsomag nélkülöző családoknak történő eljuttatásának költségeit fedezi! Így pitetorták tőlünk való megrendelése esetén az Önök vendégeinek ellátása mellett egyúttal segíthetnek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg. Ezen kívül lehetőség van a piték megvásárlására kifejezetten adományozási céllal is, ilyenkor az adomány pitéket partnerszervezeteink segítségével juttatunk el nélkülöző családoknak.

Az alapkínálatunk 8 sós; baconos-lilahagymás, füstölt tarjás-kukoricás, kolbászos, spenótos-fetás, gombás –juhtúrós, bolognai-s, lazacos, marokkói zöldséges (vegán) és 4 édes; duplacsokis, Berliner (diós-lekváros), málnás-mascarponés, gyümölcsrizses pitéből áll, amit a későbbiekben szezonális ajánlatokkal fogunk még kiegészíteni. A pitetorták minőségi alapanyagokból készülnek és a teszteléseink alapján 1 szelet sós  + 1 szelet édes  pite megfelel egy teljes főétkezésnek.

A Cseriti pitetortákon kívül kapható még fahéjas, kakaós keksz 1 kilogrammos, dobozos kiszerelésben 5000 Ft/doboz áron.

A pitetorták készre sütöttek, sütést követően fagyasztásra kerülnek. Fogyasztás előtt a termékek csak kiolvasztást/melegítést igényelnek (a sós pitetorták is már szobahőmérsékleten, "hidegtál" formában fogyasztva is finomak). A kiszállítás magánszemélyek és vendéglátóhelyek által történő megrendelés esetén fagyasztott állapotban történik, céges és egyéb rendezvényekhez előzetes egyeztetést követően igény esetén előkészítést/tálalást/kiszolgálást is tudunk biztosítani.

A kiszállítást jelenleg Budapesten és 25km-es körzetében tudjuk vállalni. A minimális rendelési érték 30.000 Ft (az összeg lehet vegyesen saját és jótékonysági célra, kizárólag jótékonysági célú vásárlásnál az összeg ennél kevesebb is lehet).

Letölthető megrendelőlap magánszemélyeknek

Letölthető rendezvénycatering ismertető

További információk, kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés: jotekonyha@elelmiszerbank.hu 06-30-308-8571

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!