Cseriti Pite

A Cseriti Pite a JótéKonyha új termékvonala, amely saját receptúráink alapján készített sós és édes kézműves pitetortákat tartalmaz. A Cseriti Pitét ajánljuk:

  • Céges rendezvényekhez (akár egy levessel, salátával kiegészítve)
  • Nagyobb családi, baráti eseményekhez

Mitől Cseriti  a Pite?

A JótéKonyha nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére fordítjuk, így minden 10 szeletes pitetorta megvásárlása tíz-tíz darab 5 kg-os élelmiszercsomag nélkülöző családoknak történő eljuttatásának költségeit fedezi! Így pitetorták tőlünk való megrendelése esetén az Önök vendégeinek ellátása mellett egyúttal segíthetnek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg. Ezen kívül lehetőség van a piték megvásárlására kifejezetten adományozási céllal is, ilyenkor az adomány pitéket partnerszervezeteink segítségével juttatunk el nélkülöző családoknak.

Az alapkínálatunk jelenleg 9 sós; baconos-lilahagymás, füstölt tarjás-kukoricás, spenótos-fetás (gluténmentes változatban is), gombás –juhtúrós, bolognai-s, lazacos, marokkói zöldséges (vegán), vegán bolognai és 4 édes; csokis, diós, málnás-mascarponés, szilvásgombóc ízű pitéből áll. A pitetorták minőségi alapanyagokból készülnek és a teszteléseink alapján 2 szelet sós  + 1 szelet édes  pite megfelel egy kiadós főétkezésnek.

A pitetorták készre sütöttek, sütést követően fagyasztásra kerülnek. Fogyasztás előtt a termékek csak kiolvasztást/melegítést igényelnek (a sós pitetorták is már szobahőmérsékleten, "hidegtál" formában fogyasztva is finomak). A kiszállítás vendéglátóhelyek által történő megrendelés esetén fagyasztott állapotban történik, céges és egyéb rendezvényekhez előzetes egyeztetést követően igény esetén előkészítést/tálalást/kiszolgálást is tudunk biztosítani.

Letölthető rendezvénycatering ismertető

További információk, kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés: jotekonyha@elelmiszerbank.hu 06-30-308-8571

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!