KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1% amiből sokan jóllakhatnak
Főoldal / Hogyan segíthet? / Egyéni támogatók / Segítsen játszva, a hello holnap! mobilapplikáción keresztül!

Segítsen játszva, a hello holnap! mobilapplikáción keresztül!

A 2018-as évben nekünk is adományozhat a hello holnap! applikáción keresztül, anélkül, hogy Önnek akár egy forintjába kerülne! Gyűjtse a pontokat, ajánlja fel nekünk, a Telekom pedig minden pont után 100 Ft-ot ajánl fel részünkre!

 A hello holnap! mobilappot 2014-ben indította a Magyar Telekom azzal a céllal, hogy a fenntarthatóságot közelebb hozza ügyfeleihez, elősegítse a környezettudatosabb életvitelt és motiválja őket. Az app elismeri a fenntarthatóságért tett lépéseket úgy, hogy adományozási lehetőséget ad a felhasználók kezébe. Minél aktívabb egy felhasználó annál több adományt juttathat el a számára fontos célért küzdő szervezeteknek.

Az appban a felhasználó minden egyes tevékenységéért pontokat gyűjthet és adományozhat el, a Telekom ugyanis minden felajánlott pont után valódi forintokkal támogatja a választottat.Válassza az adományozás menüpontnál az Élelmiszerbankot!

Az idei adományozási évben ez 1 pont = 100 Ft.

Pontgyűjtés:

Pontokat kétféleképpen kaphat a felhasználó:

-> Egyrészt a hetente érkező feladatok önkéntes elvégzéséért

 

->Másrészt a fenntarthatósághoz kapcsolódó eseményen vagy aktivitásban való részvételért. Ez utóbbi esetben a pontjait az adott helyszínen található QR kódok beolvasásával kaphatja meg.

Adományozás:

A felhasználóink az összegyűjtött pontjaikat bármikor felajánlhatják az Élelmiszerbanknak a pontgyűjtés során, az adományozás menüpontnál minket választva. A Telekom premizálja saját ügyfeleit, így Telekomos SIM kártyával rendelkezők azonnal, más Telekomos előfizetéssel rendelkező felhasználók MT azonosítójuk megadásával adományozhatnak. Az MT azonosító megtalálható minden Telekomos számlán. Amennyiben nem rendelkezik semmilyen Telekom előfizetéssel, de szeretne az appon keresztül segíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot a cserjes.aniko@elelmiszerbank.hu emailcímen.

További információ:

http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/helloholnapmobilapp

https://youtu.be/Mknb_IhxPsk

HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Örökbefogadás program
CRU Hungary Kft.
A CRU Hungary Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Szikszói járásának Örökbefogadójaként segíti a helyi rászorulók ellátását.