Hírek

Új állások az Élelmiszerbanknál: dolgozzon velünk!

2022.02.13

2022-ben jelentősen fejlesztjük az élelmiszermentő tevékenységünket. Bővülő csapatunkba szervezeti kapcsolattartókat és raktáros munkatársat keresünk. 

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület hazánk egyik legnagyobb hatású jótékonysági szervezete. Immár tizenhetedik éve kutatjuk fel és gyűjtjük össze gyártóktól és kereskedelmi hálózatoktól a feleslegessé vált, de még fogyasztható készleteiket. A jellemzően lejáratközeli vagy csomagolási hibás termékekkel rászoruló embereknek, családoknak nyújtunk segítséget: évente közel 250 ezer ember részesül az adományainkból. Az élelmiszermentéssel a természet is jól jár, hiszen így nem vesznek kárba a feleslegek, és a lebomlásuk a környezetet sem terheli.

Egyesületünk 2022-ben tovább bővíti étel- és életmentő munkásságát. Újabb áruházakat és karitatív szervezeteket szeretnénk bevonni a napi szintű élelmiszermentésbe és az adományok kiosztásába, hogy tovább emelkedjen az adományozható élelmiszerek mennyisége. 

A fejlődéshez elengedhetetlen, hogy a dolgozói csapatunkat is bővítsök, ezért új munkatársakat keresünk a megnövekedett raktári feladatok ellátásához, valamint a karitatív szervezetekkel való kapcsolattartáshoz. 

Ha Ön is szeretne a napjai végén azzal a tudattal hazamenni, hogy a munkájával többezer nélkülözésben élő embernek segített, akkor dolgozzon nálunk! Várjuk a jelentkezését! Itt a lehetőség, hogy tudását, tapasztalatát egy igazán fontos ügy érdekében kamatoztassa.

Bővebben a Szervezeti kapcsolattartó munkakörről a Profession.hu oldalon >>>

Bővebben a Raktáros munkakörről a Profession.hu oldalon >>>

 



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!