Hírek

Vállalatoknak ajánljuk: Karácsonyi catering az Élelmiszerbank JótéKonyhából

2017.10.17

Rendelje a céges karácsony vagy ügyfélparty cateringjét az Élelmiszerbank JótéKonyhájától. A JótéKonyha szolgáltatásának megrendelésével Ön a céges catering megszervezésén túl a nélkülözőket is támogatja. Így az esemény segítségével a vendégek mellett még sok-sok nélkülöző ember asztalára jut étel a karácsonyi időszakban.

Örömmel adnánk ajánlatot Önöknek, ha a tervezett esemény

-  Budapesten vagy környékén kerül megszervezésre

-  Résztvevői létszáma 50 – 250 fő közötti

-  A választott helyszínen nincs kizárólagos catering szolgáltató (vagy ha még nincs helyszínük, tudunk ilyen helyszínre javaslatot is tenni)

Tekintse át általános menü választékunkat, ha esetleg ettől eltérő ételeket, italokat szeretnének, lehetőségeink szerint természetesen igyekszünk teljesíteni az igényeket.

Akár az esemény teljes körű megszervezését is vállaljuk, szükség szerint technikai eszközökkel, programokkal és egyebekkel együtt.

Szeretettel várjuk ajánlatkérését az cseh.balazs@elelmiszerbank.hu  e-mail címen vagy a 06 20 468 9593-as telefonszámon.

Menüajánlatunkat tekintse meg ITT!
 

A „JótéKonyha” a Magyar Élelmiszerbank Egyesület társadalmi célú vállalkozása, melynek keretében beltéri és kültéri  rendezvényekhez kínálunk catering szolgáltatást, illetve akár teljes események, konferenciák megszervezését is szívesen vállaljuk. Csapatépítő közös főzéseket is szervezünk, ahol részben a csapatnak, részben rászorulóknak készülnek ételek.

A JótéKonyha nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére, így az általunk ellátott nélkülözők élelmezésére fordítjuk.  Minden 1000 Ft többlet bevételünk mintegy 30.000 Ft értékű élelmiszeradomány célba juttatásában segít, így a catering vagy rendezvény tőlünk való megrendelése esetén az Önök minden egyes vendégeinek ellátása  mintegy 10-10 nélkülöző ember élelmiszeradományokhoz való hozzájutását segíti elő!

Szolgáltatásunk fontos jellemzője még, hogy élelmiszerpazarlás-tudatos cateringet biztosítunk (ld. egyéb információk).
Igénybe vétele ezért újfajta CSR megoldást  is jelent, amely

•  jól közvetíti a felelős vállalati működést;
•  növeli a munkavállalói elköteleződést;
•  segíti az ismeretátadást, szemléletformálást.

 

Civil szervezetként, de profi szolgáltatóként működünk. Csapatunkban a vendéglátás és rendezvényszervezés területén több tízéves tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak, és rendelkezünk a megvalósításhoz szükséges engedélyekkel és eszközparkkal is.
 

Egyéb információk:

- Rendezvények teljes körű megszervezését is vállaljuk (helyszín, előadók és résztvevők szervezése, technika, helyszíni lebonyolítás, kommunikáció stb.)

-A catering szolgáltatás keretei között az ételkészítés során nem használunk feleslegeket, az ételeket frissen vásárolt alapanyagokból készítjük (az élelmiszeres vállalatoktól ingyenesen kapott élelmiszerfeleslegeket karitatív célból kapjuk, azokat nem is használhatjuk fel ilyen céllal)

Élelmiszerpazarlás-csökkentő catering:

- Az Élelmiszerbank a catering szolgáltatás keretei között is támogatja alaptevékenységét, ennek érdekében a tervezés és megvalósítás során figyelembe vesszük az élelmiszerpazarlás csökkentésének szempontjait:

- Az alapanyag-hatékonyság érdekében az egyes események során nem túl széles menükínálattal dolgozunk;

- Olyan menüt igyekszünk összeállítani, melyben nincsenek különösen kényes ételek (pl. nyers hal, tejszínes-gombás ételek), ezáltal biztosítjuk az esetlegesen megmaradó feleslegek könnyebb adományozhatóságát ;

- Meleg ételek tálalása során kisebb chaffing betéteket használunk és többször töltünk újra annak érdekében, hogy a megmaradó ételek nagyobb része a hinterlandban maradjon – mert ezeket lehet legálisan adományozni

-  Eseményeink során a vendégek figyelmét is kérjük, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy a büféasztalról elvett ételeket elfogyasztják, illetve figyelünk az adagméretekre is annak érdekében, hogy ne legyen maradék a tányéron, például lehetőség a főételekhez is desszertes tányért használunk.


Bízunk benne, hogy menüajánlatunk elnyeri tetszésüket, igény esetén természetesen állunk rendelkezésükre részletes ajánlattal!


ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére