KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Hírek / Híreink / Hírt adunk első félévünkről

Híreink

Hírt adunk első félévünkről

2015.07.16

Újabb sikeres félévet zártunk!

Idén az első félévben, június 30-ig, 900 tonna élelmiszeradományt juttattunk el a rászorulókhoz, ezzel 220 partnerszervezeten keresztül mintegy 292 000 rászorulón segítettünk. Ez lényeges növekedés a tavalyi féléves eredményünkhöz képest!

Tovább építettük expressz élelmiszermentő együttműködésünket a Metro, Tesco és Auchan áruházakkal. Az együttműködés keretében a Tesco és Auchan áruházak folyamatosan bővítik a programba bevont áruházaik számát, továbbá élelmiszerfeleslegük egyre szélesebb skáláját ajánlják fel a rászorulóknak, ezzel is csökkentve az élelmiszerpazarlást. A Metro összes áruháza képviselteti magát élelmiszermentő programunkban.

Idén első alkalommal, nagy sikerrel rendeztük meg az Esélyt az Ételnek napot, melynek keretében 5000 rászorulónak főztünk élelmiszerfeleslegből. A közösségi főzéssel az élelmiszerfeleslegek problémájára hívtuk fel a szabályozók, üzleti szereplők és a közvélemény figyelmét.

Célunk, hogy a második félév hasonlóan sikeresen záruljon és tovább bővítsük az ellátott rászorulók körét.
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Cseh Balázs
alapító, elnökségi tag, elnök
Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön.