KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Hírek / Híreink / Hírt adunk első félévünkről

Híreink

Hírt adunk első félévünkről

2015.07.16

Újabb sikeres félévet zártunk!

Idén az első félévben, június 30-ig, 900 tonna élelmiszeradományt juttattunk el a rászorulókhoz, ezzel 220 partnerszervezeten keresztül mintegy 292 000 rászorulón segítettünk. Ez lényeges növekedés a tavalyi féléves eredményünkhöz képest!

Tovább építettük expressz élelmiszermentő együttműködésünket a Metro, Tesco és Auchan áruházakkal. Az együttműködés keretében a Tesco és Auchan áruházak folyamatosan bővítik a programba bevont áruházaik számát, továbbá élelmiszerfeleslegük egyre szélesebb skáláját ajánlják fel a rászorulóknak, ezzel is csökkentve az élelmiszerpazarlást. A Metro összes áruháza képviselteti magát élelmiszermentő programunkban.

Idén első alkalommal, nagy sikerrel rendeztük meg az Esélyt az Ételnek napot, melynek keretében 5000 rászorulónak főztünk élelmiszerfeleslegből. A közösségi főzéssel az élelmiszerfeleslegek problémájára hívtuk fel a szabályozók, üzleti szereplők és a közvélemény figyelmét.

Célunk, hogy a második félév hasonlóan sikeresen záruljon és tovább bővítsük az ellátott rászorulók körét.
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Echter Edina
OD Partner Kft. - Szervezetfejlesztési tanácsadó
Örömmel járulunk hozzá ahhoz, hogy a szervezet működésének és a csapat együttműködésének fejlesztésével a jó ügy érdekében végzett munka hatékonyabb, és még örömtelibb legyen.