Hírek

Év végi ötlet a tudatosság jegyében: kekszek tele jószándékkal

2023.09.12

Lépjen szintet a karácsonyi ajándékozásban és szerezzen duplán örömet!

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület Együnk Egymásért kekszei egyszerre képviselik a magas minőséget, a figyelmességet és a jószándékot!

  • Az ünnepi időszakban a céges ajándék nem csak figyelmesség, hanem köszönetnyilvánítás munkatársak, partnerek felé az egész éves együttműködésért. Éppen ezért fontos, hogy milyen értéktöbbletet képvisel az átadott meglepetés. Az Együnk Egymásért keksz esetében a termék egyúttal jótékonysági adományt is tartalmaz, ezzel megmutatva, hogy az ajándékozó számára fontos a társadalmi felelősségvállalás is!
  • Az omlós kekszkülönlegesség megvásárlásából befolyó összeget a Magyar Élelmiszerbank Egyesület nélkülözők élelmezésére fordítja. Minden pénzadományból harmincszoros értékű élelmiszert tudunk megmenteni és rászorulókhoz juttatni, így egyetlen doboz Együnk Egymásért keksz árából 47 élelmiszercsomagot tudunk összeállítani.
  • A legjobb minőségű alapanyagokból, profi cukrászok által készített keksz kizárólag a karácsonyi időszakban érhető el, így valóban exkluzív figyelmesség, ami csakis a téli ünnepek idején kapható!
  • Mivel minden egyes keksz kézzel készül, így limitált mennyiségben áll rendelkezésre. Érdemes már most leadni a megrendelést, hogy ne maradjon le az év legkülönlegesebb ajándékozási lehetőségéről!

 Az a cégvezető, aki Együnk Egymásért keksszel szerez örömet munkatársainak és partnereinek, egyúttal az országban élő rászorulókat is megajándékozza. 

 

Ajándékozza meg ügyfeleit, dolgozóit az Élelmiszerbank egyedi csomagolású kézműves kekszével! 

Nagyon csokis és finoman fahéjas, igazi karácsonyi sütemény az Élelmiszerbank "Együnk Egymásért" névre keresztelt keksz költeménye. Nem véletlenül népszerű, mint ajándék: amellett, hogy igazán kedves figyelmesség az ügyfelek és munkatársak felé, az ára egyúttal támogatást is tartlamaz. Megvásárlásával a cégek hozzájárulhatnak, hogy a nélkülözők ezreinek asztalára kerüljön étel. Így lesz a karácsonyi ajándékozás egyúttal adomány is!

 

Hogy miért ajánljuk?

  • Az Együnk Egymásért keksz a legjobb minőségű alapanyagokból készül. Csak csokipasztillából 8 félét próbáltunk ki, míg rátaláltunk a megfelelőre, a belga csokisra... 
  • A termék ára jótékonysági adományt is tartalmaz. Aki szerez örömet munkatársainak és partnereinek, egyúttal az országban élő rászorulókat is megajándékozza. 

  • Az omlós kekszkülönlegesség megvásárlásából befolyó összeget a Magyar Élelmiszerbank Egyesület nélkülözők élelmezésére fordítja. Egyetlen doboz Együnk Egymásért keksz árából 47 élelmiszercsomagot tudunk összeállítani.

  • Mivel minden egyes keksz kézzel készül, így limitált mennyiségben áll rendelkezésre. Érdemes már most leadni a megrendelést, hogy ne maradjon le az év legkülönlegesebb ajándékozási lehetőségéről!
     

Kézműves kekszcsomag, 200 gramm, kartondobozban

  • Ár: 3.900 Ft + ÁFA / doboz
  • 16 élelmiszercsomag adományozását teszi lehetővé nélkülözők számára
  • Minimum rendelés: 50 doboz
  • A terméken megjelenő címke tartalma: Ez a doboz keksz egy különleges meglepetés, mert nem csak annak jelent örömöt, aki kapja! A keksz értéke támogatást tartalmaz, melyből a Magyar Élelmiszerbank Egyesület 16 rászoruló számára tud élelmiszercsomagokat összeállítani.
     

 

Prémium kekszcsomag, 400 gramm, fémdobozban

  • Ár: 8.900 Ft + Áfa / doboz
  • 47 élelmiszercsomag adományozását teszi lehetővé nélkülözők számára
  • Minimum rendelés: 10 doboz
  • Minden dobozhoz üdvözlőkártyákat készítünk, melyen elhelyezzük a megrendelő cég logóját.
  • A doboz oldalán végifutó grafika: Szívből adni + Örömmel kapni + Együtt segíteni
  • A terméken megjelenő címke tartalma: Ez a doboz keksz egy különleges meglepetés, mert nem csak annak jelent örömöt, aki kapja! A keksz értéke támogatást tartalmaz, melyből a Magyar Élelmiszerbank Egyesület 47 rászoruló számára tud élelmiszercsomagokat összeállítani.

 

Rendelési és szállítási határidők:

Rendelési határidő: november 20. illetve amíg a készlet tart
Szállítási határidő: december 10. 

Kérdéseivel, rendelési szándékával keresse munkatársunkat!

Horváth-Halmai Eszter
Vállalati adományszervezési vezető
mobil +36 30 626 8954
horvath-halmai.eszter@elelmiszerbank.hu

Rendelés módja

Megrendelés emailben: horvath-halmai.eszter@elelmiszerbank.hu
​Fizetés: banki átutalással

Szállítás, kézbesítés

Rendelést követően Budapest és Pest megye területén az Élelmiszerbank kiszállítja a vállalatukhoz a kekszeket, (vagy van lehetőség az Élelmiszerbank XVII. kerületi telephelyén átvenni őket) - és a vállalat megoldja a további kiosztást. Vidéki szállításokat is tudunk szervezni egyedi egyeztetés alapján.
 

Hogyan segíthet egy doboz kézműves keksz, hogy élelmiszercsomagokat juttathassunk a rászorulókhoz? 

A kézműves keksz megvételével Ön az Élelmiszerbank étel- és életmentő munkáját támogatja. Mivel egyesületünk az élelmiszermentés során az élelmiszerfeleslegeket a felajánló cégektől ingyenesen veszi át és térítésmentesen adja tovább, költségek csupán a szállítás és a tárolás kapcsán merülnek fel. A kézműves kekszek ára jelentős támogatást tartalmaz, amit az Élelmiszerbank ezekre a logisztikai költségekre fordíthat.

Így válik lehetővé, hogy az Élelmiszerbank minden kartonpapíros és a fémdobozos kekszcsomag eladása után 16, illetve 47 darab, egyenként 2,5-3 kilós élelmiszercsomagot tudjon összeállítani és eljuttatni oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Összetevők:

Összetevők: finomliszt (33%), étcsokoládé (25%), nádcukor (15%), vaj (16%), tojás, sütőpor, fahéj, só.

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1829 KJ/ 437 kcal, zsír 23,2 g amelyből telített zsírsavak 15,2 g, szénhidrát 49,3 g amelyből cukrok 24,9 g, fehérje 6 g, só 0,17 g.

Köszönjük vásárlását!

Érdeklődjön e-mailben a horvath-halmai.eszter@elelmiszerbank.hu címen vagy a 06-30 626 8954-es telefonszámon!



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!