KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1% amiből sokan jóllakhatnak
Főoldal / Galéria / Fotótár

Fotótár

Farsangi mulatság Berettyóújfalun

A berettyóújfalui Arany János Gyermekotthon 2013. február 20-án tartotta hagyományos farsangi ünnepségét. Íme egy nagyon kedves gesztus a Kikelet lakásotthon részéről, akiket a Magyar Élelmiszerbank ihletett meg: a jelmezesek az adományokat jelenítették meg, majd elküldték számunkra fényképes beszámolójukat.

Macaron nap - 2013

Közel 2000 macaront és egy marcipánnal díszített óriási tortát sikerült a március 20-i Macaron Nap kiállítói révén néhány partnerszervezetünkhöz eljuttatnunk.

EU Élelmiszersegély-osztás Csécsén

"Volt, aki megköszönte: a szemedbe nézett, és te láttad, hogy nem az érték számít neki, hanem hogy ő most kap, és ezt köszöni… Olyan is, aki lehajtott fejjel vette át szinte szótlanul, hisz az élet számára nehéz: sok minden hiányzik az életéből, de a régi büszkeség még megvan benne és vetekszik az érzésekkel. És volt olyan, aki jött és ment. De volt olyan is, aki a szemével elárult mindent, és nem kellettek a szavak. Ezek azok a nagy dolgok, ezek azok az érzések, amiért ezt a közösen vállalt munkát, nemes feladatot végezzük. ÉLELMISZERBANK, csupa nagybetűvel, mondhatom őket a barátainknak, az odafent jegyzett, sok, sok és még több köszönet mellé még egy strigula került, amit a csécseiek írtak oda. Köszönjük!" Váradi Sándor Csécse Polgármester

Közös Lábos - 2013 március 3.

Remek hangulatban és csodás napsütésben készültek el ételeink a vasárnapi Közös Lábos főzésen a Szimpla Piacon, ahol Fűszeres Eszter vezetésével sóletet és ricsetet főztünk. A jó hangulat mellé sok lelkes érdeklődő is érkezett. Több mint 300 adag ételt adtunk el, melyből 177 ezer Ft bevételünk lett, ezzel újabb rekordot állítva fel a Szimpla Piacon. Nagyon köszönjük, hogy vásárlásukkal támogatták egyesületünk működését!

Közös Lábos - 2013 február 10.

Indiai vajas csirkével és és pikáns (vegetáriánus) krumplipaprikással vártuk az érdeklődőket február 10-én, vasárnap a Szimpla Piacon. Az ebédet Kicsi Vú, az Étel, ital, kicsi Vú blog szerzője készítette az Élelmiszerbank csapatával.

Aktív Állampolgárságért Oklevél átadója

Kounalakis amerikai nagykövet Aktív Állampolgárságért Oklevéllel tüntette ki a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet.

Etyek-Budai borkóstoló a Terra Madre nap alkalmából

Hangulatos Etyek-Budai borkóstolóval ünnepelte a Slow Food Central Budapest december 14-én a Terra Madre napot.

Jótékonysági programok a Bárkában

Jótékonysági délután és 6. Bárka Játék Est
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Örökbefogadás program
B. Braun Magyarország
A B. Braun Magyarország Heves megye Gyöngyösi járásának Örökbefogadójaként segíti a helyi rászorulók ellátását.