Élelmiszerbank
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

„Mit egyek reggelire, ebédre, vacsorára..?" és "Úgy nassolnék is valamit..” Ismerős mondatok?

A legtöbb ember bele sem gondol, mennyire szerencsés, amiért csupán azon kell törnie a fejét, milyen ételt fogyasszon. Magyarországon sok ezer család számára az jelenti a legnagyobb problémát, hogy nincs mit az asztalra tenni, miközben 1,8 millió tonna élelmiszer kerül a kukába évente. #szerencsesvagyok kampányunkkal erre hívjuk fel a figyelmet.

#szerencsesvagyok

Ön szerencsésnek érzi magát, adhat másoknak? Közel az adóbevallás határideje, Ön is tehet az élelmiszerpazarlás és éhezés ellen, amikor kitölti nyilatkozatát!

Az adózók jelentős része nem rendelkezik személyi jövedelemadója 1%-áról, pedig így anélkül támogathatunk fontos ügyeket, hogy bármilyen plusz költségünk lenne.

#szerencsesvagyok


Töltse ki a nyilatkozatot, ajánlja fel adója 1%-át a Magyar Élelmiszerbank részére!
Ha már beküldte adóbevallását, akkor sem késő felajánlani, a NAV az EGYSZA nyomtatványt külön is fogadja!

Adószámunk: 18120141-2-42


A #szerencsesvagyok kampányról itt olvashat bővebben.

Miért az Élelmiszerbank?

  • Magyarországon egyedülálló módon egyszerre adunk választ az élelmiszerpazarlás, az azzal járó óriási mértékű környezetszennyezés, és az éhezés problémakörére – így ha minket támogat, egyszerre több területen segít

  • Felajánlását megsokszorozzuk – mivel az élelmiszereket ingyen vesszük és adjuk át, „csak” a szétosztás költségeit kell fedeznünk, így 1000 Ft-ból 20-30 000 Ft értékű élelmiszert juttathatunk el a nélkülözőknek

  • 2015-ben összesen 2 600 tonna élelmiszert juttatunk el közel 300 000 rászorulónak, 2016-ban célunk ezt a mennyiséget legalább 3 000 tonnára növelni. Segítsen Ön is elérni ezt a célt!

 

Élelmiszerbank

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.