Élelmiszerbank
Kövessen minket a facebookon!


Kedves Partnerünk/Támogatónk!

Rekord negyedévet zárunk

Eddigi működésünk legeredményesebb negyedévén vagyunk túl, már az év első három hónapban több mint ezer tonna élelmiszert osztottunk szét segítve ezzel több, mint 100 000 nélkülözőnek. Tavaly egész évben 2 600 tonna élelmiszer jutott el általunk a rászorulók asztalára

Számokban:

  • 1.067.283 kg élelmiszer jutott el
  • partnerszervezeteinken keresztül több mint 100 000 rászorulónak, amely 10 kg élelmiszertjelent fejenként.

Minden adományozónknak, önkéntesünknek, partnerünknek köszönjük ezt az eredményt!

Tovább olvasom »

Rekord negyedévet zárunk

Európai Szövetségünk Elnökségi találkozója az Élelmiszerbanknál

Március első hétvégéjén Budapesten tartotta elnökségi ülését az Élelmiszerbankok Európai Szövetségének (FEBA) elnöksége. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2006 óta tagja a szövetségnek és vesz részt a nemzetközi együttműködésben.

Tovább olvasom »

Európai Szövetségünk Elnökségi találkozója az Élelmiszerbanknál

Élelmiszeres cégeket keresünk: Segítsen, hogy a Saving Food 2.0 igazán hasznos applikáció lehessen!

A SavingFood felület az élelmiszerfeleslegeket felajánlók és élelmiszert tovább osztó szervezetek számára készül, segít a kisebb és nagyobb élelmiszer felajánlások megmentésében. Ha Ön élelmiszeres cégnél dolgozik, és szívesen véleményezné az élelmiszermentésre készülő online platformunk tervét (2 workshop keretében), kérjük, a schwikker.zsofia@elelmiszerbank.hu címen jelezze részvételi szándékát.

Tovább olvasom »

Élelmiszeres cégeket keresünk - Segítsen, hogy a Saving Food 2.0 igazán hasznos applikáció lehessen!

Csatlakozzon Ön is futó követeink táborához!

Több mint 700.000 Ft adomány gyűlt össze már jótékonysági futásunkon, melyen 13 egyéni követ és 3 céges csapat gyűjt idei célunkra, 25 000 db élelmiszercsomag szétosztási költségére. Még 700.000 Ft összegyűjtése a cél, ezért további követeket várunk. Álljon Ön is jó ügyünk mellé, induljon adománygyűjtő követünkként április 17-én a 31. Telekon Vivicittá Városvédő Futáson!

Jelentkezés: Somló Esztenél a somlo.eszter@elelmiszerbank.hu e-mail címen.

Ha futni nem szeretne, de szívesen segítene, akkor támogassa Ön is futó követeinket, adományozzon kampányaikra ITT!

Csatlakozzon Ön is futó követeink táborához!

Irodai önkénteseket keresünk

Mindennapos munkánk segítéséhez irodai önkénteseket keresünk! Segítsen munkájával hogy segíthessünk! Munkavégzés helye: 1172 Budapest Lokátor u.3 Ideje: heti 2-3-szor hétköznap 9-15 óra között.

Jelentkezni Sczígel Andreánál lehet a sczigel.onkentesmgmt@elelmiszerbank.hu email címen.

Tovább olvasom »

Irodai önkénteseket keresünk

Érintetti fórumokat tartottunk Szolnokon, Békéscsabán és Pécsett

Helyi Élelmiszermentő Hálózatok Kialakítása projektünk keretében megindult a helyi szintű kapcsolatok kiépülése partnerszervezeteink és az érintett élelmiszeres cégek, helyi érdekképviseleti szervek között. Ennek érdekében márciusban érintetti fórumokat tartottunk Szolnokon, Békéscsabán és Pécsett. Köszönjük mindenkinek az aktív és segítő részvételt!

Tovább olvasom »

Érintetti fórumokat tartottunk Szolnokon, Békéscsabán és Pécsett
Élelmiszerbank

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kérjük, hogy jelezze ezt az unsubscribe@elelmiszerbank.hu címre küldött "leiratkozas" tárgyú e-mailben.