KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Támogassa munkánkat!
Főoldal / Hírek / Híreink / Hajléktalan Emberért Díjat kapott a Magyar Élelmiszerbank

Híreink

Hajléktalan Emberért Díjat kapott a Magyar Élelmiszerbank

2017.09.07

A Hajléktalanokért Közalapítvány által alapított Hajléktalan Emberért Díjat idén, 2017. szeptember 7-én, Balatonföldváron, a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáján vehette át Csuja Imre színművész és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület képviseletében Szabó Szilvia ügyvezető igazgató. Az elismerést Lőrincz Norbert, a Hajléktalanokért Közalapítvány kuratóriumi elnöke adta át.
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület a hosszú évek óta megvalósított élelmiszermentő tevékenységéért, és így a hajléktalan emberek számára eljuttatott rendszeres élelmiszeradományokért kapta a díjat, Csuja Imre színművész pedig, a hajléktalan emberek körében tett rendszeres látogatásai, felolvasásai, valamint a média megjelenések által végzett társadalmi érzékenyítő tevékenységéért.

Hajléktalanokért Közalapítvány

 
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Horn Péter
alapító, elnökségi tag, alelnök
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!