Örökbefogadás-program

Az Ön cége melyik magyarországi régiót támogatná a legszívesebben?

Az Örökbefogadás program keretében olyan felelős vállalatokat, vállalkozókat, cégeket, akár magánszemélyeket keresünk, akik szeretnének tenni azért, hogy javuljon a közvetlen környezetükben, vagy egy számukra kiemelten fontos régióban élő rászorulók helyzete.

Mihez járul hozzá, aki belép a programba, mint támogató?

A támogatás segítségével a vállalat által kiválasztott helyi rászorulókat tudjuk közösen segíteni.  Az Örökbefogadó támogatásával az adott térség élelmiszermentésének finanszírozásához járul hozzá, segíti azt. 

Fogadjon örökbe egy régiót!

Mit nyújt a program az örökbefogadó számára?

Az "Örökbefogadás program" keretében a cég, vállalat a kiválasztott megye vagy megyeszékhely támogatójává válik. Közreműködésüket az Élelmiszerbank az alábbi módokon ismeri el:

  • A támogatási összegről Egyesületünk igazolást állít ki, amely alapján a támogatás összege 120%-al csökkenti a társasági adóalapot.
    • Feltüntetjük weboldalunkon a támogatót, mint hivatalos "Örökbefogadót" logóval, névvel, fényképpel.
    • Kommunikáljuk a programot különböző kommunikációs csatornáinkon, adatbázisunk segítségével és Facebook oldalunkon.
  • Mérhető, jól kommunikálható eredményekről számolunk be a támogatási időszak végén (elért rászorulók száma, kiosztott élelmiszer értéke, mennyisége). Az eredmények minden esetben jóval meghaladják a támogatási összeg nagyságrendjét.
  • Átadjuk az "Élelmiszerbank - Hivatalos Örökbefogadó Oklevelet", melyet a támogató PR céljaira felhasználhat.

A program segítségével könnyen tájékoztathatja ügyfélkörét, partnereit társadalmi felelősségvállalásáról, felelős működéséről.

Miért az Örökbefogadás programot válassza?

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület partnerszervezetein keresztül juttatja el az élelmiszeradományokat rászorulóknak. Így az Élelmiszerbank támogatásával áttételesen több segélyszervezetet is támogat az Örökbefogadó, ezáltal hatékonyan, több nélkülöző megsegítéséhez járul hozzá.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület nem vásárolja az élelmiszert, hanem élelmiszerfeleslegek formájában ingyen kapja gyártóktól, kereskedőktől a felhalmozódott termékeket, mint felajánlást. Ezért minden 10 000 Ft-ból, annak többszörösét, körülbelül 300 000 Ft értékű élelmiszert juttatunk el a rászorulók asztalára. Így ez a támogatási forma lehetőséget ad a támogatott összeg megsokszorozására.

Mekkora összegű támogatás nyújtható?

A minimum összeg 500 000 Ft, a támogatásnak nincs felső határa. A támogatás éves támogatásként üzemel, a program folyamatos, az örökbefogadás minden évben megújítható.

Hol érhető el a program?

Megye és megyeszékhely örökbefogadására az ország egész területén van mód. A Magyar Élelmiszerbank partnerszervezetein keresztül országos lefedettséget biztosít. 

Tegyen jót, hogy mások is ehessenek!

Ha szeretne örökbefogadóvá válni, keresse Horváth-Halmai Esztert az alábbi elérhetőségeken:


horvath-halmai.eszter@elelmiszerbank.hu

36 30 626 8954 

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!