Családi és baráti rendezvények helyszín biztosításával

Pest egyik legszebb részén, a XVII. kerületi Erzsébetligetben, egy ősfákkal ölelt parkban található az MLTC sportkomplexuma, benne az 1930-ban, Art Deco stílusban épült Klubházzal.

Esküvők, születésnapok, ballagási ebédek, búcsúztató események, baráti összejövetelek hangulatos otthona. Mátyásföldön és annak többkilométeres körzetében is nehéz volna ideálisabb helyszínt találni 20-100 fős családi és baráti rendezvények lebonyolításához.

Könnyű falatoktól a többfogásos vacsoráig számos lehetőség közül választhat és a tetőterasz nyújtotta lehetőségeket is kiélvezheti.

Választható étkezési lehetőségek:

  • A könnyű étkezés is lehet különleges: pitetorta kínálatunk saját receptúráink alapján készített 8 féle sós és 4 féle édes kézműves pitetortát tartalmaz, amelyek között a gluténmentes és a vegán verziók is találhatók.
  • Látványgrillezés: frissensült grill ételeink között nem csak a húsimádók találják meg a kedvenceiket, a kínálatot füstölt és natúr sajtok valamint zöldségek teszik teljessé. Köretként majonézes burgonyát és friss kevert salátát szolgálunk fel. Az étkezés lezárásához különböző desszertjeink közül választhatnak megrendelőnk.
  • Többfogásos menü: kínálatunkból kedvére válogathat a fogások közül.

 Rendezvényéhez az ételkészítéstől a felszolgálásig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk!

Miért válasszon minket?

  • Kiváló alapanyagok, klasszikus és egyedi ízek: vendégeink sokszor érdeklődnek a repcetjeink iránt. Bármilyen meglepő, ezek nem titkosak, szívesen meg is osztjuk őket.
  • A mosolyt ajándékba adjuk: ügyfeleink mindig kiemelik a csapatunk figyelmességét, felszolgálóink előzékenységét.
  • Hiszünk a korrekt együttműködésekben: átlátható díjszabással dolgozunk, apróbetű részek és bújtatott költségek nélkül.
  • Bolygóbarát gasztronómia: pazarlásmentes technikákat alkalmazunk a főzés és a felszolgálás során, ezzel a vendégeink szemléletét is formáljuk.
  • Társadalmi vállalkozás vagyunk: a megbízásokból származó nyereség nem ismeretlen vállalkozók zsebeit gyarapítja, hanem rászorulók támogatására fordítjuk.

Reméljük, hamarosan az Önök társaságát is a JótéKonyha elégedett vendégei között tudhatjuk.

Tegyen próbára minket Ön is, kérje ajánlatunkat!

Töltse ki most az ajánlatkérő ívünket itt >>>

Kapcsolatba léphet velünk a következő elérhetőségeinken is: jotekonyha@elelmiszerbank.hu, +36 30 308 8571

Ismerje meg a JótéKonyha filozófiáját!

Emlékezetes ízek, korrekt díjazással pazarlásmentesen. Társadalmi vállalkozásunk ügyfelei maradéktalanul elégedettek, közben a bolygó is jól jár és nélkülözőket is támogatunk.



Bővebben

Klasszikus rendezvény-catering akár 500 főnek

A magyar és a nemzetközi konyha klasszikusaival, "mentes" és vegán variációkkal, valamint teljeskörű szolgáltatással a felszolgálástól a bútorozásig, a díszítésig és akár a helyszín biztosításáig.



Bővebben

Könnyű étkezés konferenciákra és irodákba

Egy könnyű étkezés is lehet emlékezetes. Ajánlataink konferenciákra, céges rendezvényekre: sós és édes pitetorták, bagel szendvicsek, saláták, bekészítés...



Bővebben

Rendezvényhelyszín egyedi igényekre szabva

Saját, kültéri és beltéri rendezvények lebonyolítására alkalmas helyszínnel is rendelkezünk, de kínálatunkban további 50 rendkívül izgalmas rendezvénytér közül is választhat.



Bővebben

Csapatépítő jótékonysági főzések önkéntesekkel

Amikor a céges önkéntesnap élményprogrammá alakul: közösségi főzés rászorulóknak, ügyességi játékokkal és szemléletformáló előadással színesítve.



Bővebben

Céges családi napok akár 2000 főig

Üstökkel, grillel, látványfőzéssel és különleges ételkínálattal segítjük akár a legnagyobb szabadtéri rendezvényeket is. Sőt, saját helyszínünket is a figyelmébe ajánljuk.



Bővebben

Esküvők különleges gondoskodással

Az esküvő két ember legszebb ünnepe, de ettől még telhet a tudatosság jegyében. Teljes körű, professzionális rendezvényeket szervezünk, emberi léptékkel. 



Bővebben