Vállalatoknak ajánljuk: Közös program "Édes jótékonysággal"

A program keretében igény szerint mézeskalácsokat, kekszeket, linzereket sütünk közösen az alapanyagok kimérésétől kezdve, a tésztagyúráson és a formázáson keresztül a sütésig és díszítésig.

   

A JótéKonyha biztosítja a sütés-főzéshez szükséges valamennyi alapanyagot és eszközt (a mobil sütőt is beleértve), a résztvevő csapattól „csak” a szorgos kezeket és jókedvet várjuk :)

A munka mellé a csapatnak is tudunk biztosítani „ellátmányt”, snack-ek és italok formájában (akár forralt borozással is „kombinálva”).

Nagyobb csapatok esetében érdemes lehet játékkészítéssel vagy konzervcímkézéssel is kiegészíteni a csomagot. A programot tetszőleges helyszínen meg tudjuk szervezni, de a Élelmiszerbank központi telephelyén található rendezvényhelyszíne is (fűthető sátor) kiválóan alkalmas vállalati csapatépítő jótékonysági sütés-főzés megrendezéséhez.

A JótéKonyha a Magyar Élelmiszerbank Egyesület társadalmi célú vállalkozása, melynek keretében beltéri és kültéri  rendezvényekhez kínálunk catering szolgáltatást, illetve akár teljes események, konferenciák megszervezését is szívesen vállaljuk. Csapatépítő közös főzéseket is szervezünk, ahol részben a csapatnak, részben rászorulóknak készülnek ételek.

A JótéKonyha nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére, így az általunk ellátott nélkülözők élelmezésére fordítjuk. Minden 1000 Ft többlet bevételünk mintegy 30.000 Ft értékű élelmiszeradomány célba juttatásában segít, így a catering vagy rendezvény tőlünk való megrendelése esetén a vendégek ellátása  mellett egyúttal segíthetnek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg.

Szolgáltatásunk fontos jellemzője még, hogy élelmiszerpazarlás-tudatos cateringet biztosítunk (ld. egyéb információk). Igénybe vétele ezért újfajta CSR megoldást  is jelent, amely

•  jól közvetíti a felelős vállalati működést;

•  növeli a munkavállalói elköteleződést;

•  segíti az ismeretátadást, szemléletformálást.

 

Civil szervezetként, de profi szolgáltatóként működünk. Csapatunkban a vendéglátás és rendezvényszervezés területén több tízéves tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak, és rendelkezünk a megvalósításhoz szükséges engedélyekkel és eszközparkkal is.

Várjuk megtisztelő ajánlatkérését a jotekonyha@elelmiszerbank.hu e-mail címen, vagy a 06 20 468 9593/06 30 497 9625-ös telefonszámon.

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!