Esküvő a JótéKonyhával

A „JótéKonyha” a Magyar Élelmiszerbank Egyesület társadalmi célú vállalkozása.

Esküvői catering szolgáltatásunkat olyan párok számára ajánljuk, akik az esküvő kapcsán olyan catering szolgáltatást szeretnének igénybe venni, amelyet egyszerre jellemez a minőség és a társadalomtudatosság.

Ügyfeleink számára az alábbi szolgáltatásokat tudjuk biztosítani:

  • Esküvői helyszín és catering szolgáltatás biztosítása
  • Esküvői catering szolgáltatás (tetszőleges helyszínen)

Civil szervezetként, de profi szolgáltatóként működünk. Csapatunkban a vendéglátás és rendezvényszervezés, esküvőszervezés területén több tízéves tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak, és rendelkezünk a megvalósításhoz szükséges engedélyekkel és eszközparkkal is, így nyugodt szívvel vállaljuk akár a teljes esküvő lebonyolítását is a catering szolgáltatással egybekötve.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület JótéKonyha Kertje kitűnő helyszíne nagyszabású esküvői fogadásoknak, vacsoráknak. A szabadban található, sátorral fedett rendezvényhelyszín 100-120 fős ültetett esküvői fogadások és vacsorák kitűnő helyszíne.

Másik ajánlott saját üzemeltetésű helyszínünk az MLTC Klubház.

Szolgáltatásunk kitűnik a tömegből, hiszen szolgáltatásunk fontos jellemzője, hogy tudatos, élelmiszerpazarlás-mentes cateringet biztosítunk. Ennek lényege, hogy egyrészt a megvalósítás során ügyelünk arra, hogy minél kevesebb élelmiszerhulladék keletkezzen, és erre a vendégek figyelmét is felhívjuk, másrészt a még fogyasztható feleslegeket a rendezvény után rászorulóknak juttatjuk el.

A Jótékonyha által nyújtott szolgáltatás ezen kívül a társadalmi felelősségvállalás szempontjából is előremutató, hiszen a nyereséget az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére, így az általunk ellátott nélkülözők élelmezésére fordítjuk.  Minden 1000 Ft többlet bevételünk mintegy 30.000 Ft értékű élelmiszeradomány célba juttatásában segít, így a tőlünk való megrendelés esetén az Önök vendégeinek ellátása  mellett egyúttal segíthetnek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg.

Catering kínálatunkban a magyar és nemzetközi konyha kínálata is megtalálható, és alkalmazkodni tudunk minden speciális diétás és egyéb igényhez is. Kültéri rendezvényekhez különösen ajánljuk a helyben, üstökben készített vagy grillezett ételeinket.

Érdeklődés esetén állunk az ifjú pár rendelkezésére az egyeztetések, helyszínbejárások alatt, és ajánlatunkat minden esetben személyre szabjuk az esküvői büdzsé figyelembevételével.

Reméjük, hogy hamarosan Önöket is a JótéKonyha ügyfelei között üdvözölhetjük!

Kapcsolat: jotekonyha@elelmiszerbank.hu ,  (+36) 30 308 8571

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!