Csapatépítő jótékonysági főzés

Aktív programot szervezne a munkatársainak? Céges csapata szívesen süt-főz?  Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk kültéri közösségi programunkat.
 

 

A jótékonysági főzés keretei között egy közösen egyeztetett mennyiségű ételt főzünk meg, illetve desszertet is készítünk, melyeket egy előre közösen kiválasztott karitatív szervezet segítségével nélkülözőkhöz juttatunk el.

JótéKonyha biztosítja a sütés-főzéshez szükséges valamennyi alapanyagot, eszközt, és irányító csapatot, a résztvevőktől „csak” a szorgos kezeket és jókedvet várjuk :).

A programot akár több száz fős csapatoknak is meg tudjuk szervezni. Nagyobb csapatok esetében a főzést más tevékenységekkel is ki tudjuk egészíteni (pl. fejlesztő játékok készítése gyerekeknek, konzervcimkézés, szemléletformáló játékok) illetve igény esetén az önkéntes programot csapatverseny formájában is meg tudjuk valósítani.

A jótékonysági főzést akár az Élelmiszerbank telephelyén található JótéKonyha Kert saját rendezvényhelyszínünkön vagy külső helyszínen is meg tudjuk szervezni.

Szolgáltatásunk fontos jellemzője az is, hogy tudatos, élelmiszerpazarlás-mentes cateringet biztosítunk. Ennek lényege, hogy egyrészt a megvalósítás során ügyelünk arra, hogy minél kevesebb élelmiszerhulladék keletkezzen, és erre különféle szemléletformáló játékok segítségével a résztvevők figyelmét is felhívjuk.

A JótéKonyha eseményein tavaly 10 100 adag melegétel és kókuszgolyó készült nélkülözők számára, majd a téli hónapokban 7 500 linzert is kisütöttünk. Mindezt körülbelül 2000 vállalati önkéntes részvételével, akik játékainkon a konyhai tudásukat is összemérhették egymással és az élelmiszermentés alapjait is megismerték.

Szolgáltatásunk igénybe vétele ezért újfajta CSR megoldást  is jelent, amely

  •   jól közvetíti a felelős vállalati működést;
  •   növeli a munkavállalói elköteleződést;
  •   segíti az ismeretátadást, szemléletformálást.

Reméjük, hogy hamarosan Önöket is a JótéKonyha ügyfelei között üdvözölhetjük!

Kapcsolat:

jotekonyha@elelmiszerbank.hu ,  (+36) 30 626 8954

 

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!