KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Magnet Bank Közösségi Adományozási Program
Főoldal / Kik vagyunk? / A csapat

A csapat

ElnökségElnökség -

Cseh Balázs

alapító, elnökségi tag, elnök

Az Élelmiszerbankot azért hoztuk létre, mert korábban ilyesmi nem létezett Magyarországon, de nagy szükség volt rá, hogy létrejöjjön. Úgy tűnik, hogy a dolog szerencsére jól működik!

Szabadidőm nagy részét ezzel töltöm, hihetetlen, hogy az önkéntes munka egy jó csapatban mennyi sikerélményt és motivációt tud adni!

Cseh Balázs  - alapító, elnökségi tag, elnök

Bölcs Ádám

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon sok energiát ad számomra az a tudat, hogy évente sok százezer emberhez jut el az Élelmiszerbank által megmentett és összegyűjtött élelmiszer.

Az Élelmiszerbank alapításakor éreztük, hogy komoly dologba vágtunk bele, azonban ilyen gyors és hatalmas fejlődésre eleinte magunk sem számítottunk.

Köszönjük a jól szervezett csapatnak, a lelkes önkénteseknek és az önzetlen támogatóknak.

 

Bölcs Ádám - alapító, elnökségi tag, alelnök

Horn Péter

alapító, elnökségi tag, alelnök

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!

Horn Péter - alapító, elnökségi tag, alelnök

Peter Kramer

alapító, elnökségi tag, alelnök

Mindig is fontosnak tartottam segíteni másoknak, hogy saját életemen kívül a környezetemmel is törődjek. Nagy örülök, hogy az Élelmiszerbankon keresztül új emberekkel kerülhetek kapcsolatba, és jó érzéssel tölt el, hogy egy kicsit én is segíthetek másoknak.

Peter Kramer - alapító, elnökségi tag, alelnök

Molnár Antal

alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Azért tetszett meg az Élelmiszerbank, mert ezen a területen tudtam leghatékonyabban felhasználni korábbi kapcsolataimat egy jó ügy érdekében. Az is izgatott, hogy valaminek a megteremtésének tudok a részese lenni. Ilyen ritkán jön szembe az életben.
Molnár Antal - alapító, elnökségi tag, ügyvezető alelnök

Felügyelő BizottságFelügyelő Bizottság -

Csáki Krisztina

FB tag, controlling

Lelkes és profi csapat dolgozik azon, hogy minél többet mentsünk meg az értékes élelmiszerekből és juttassuk el azoknak, akiknek szüksége van rá.

Csáki Krisztina - FB tag, controlling

Makray Judit

FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

Azért csatlakoztam az Élelmiszerbankhoz, mert szimpatikus az alapkoncepciója, hogy a felesleget juttatja el a rászorulóknak, ezzel kiemelkedik számomra a többi adományt gyűjtő, és azt szétosztó civil szervezet közül. A jó cél elérése mellett persze az is nagyon fontos, hogy hozzám illő feladatok elvégzésével, inspiráló csapat részeként járulhatok hozzá az eredményhez, így munka közben jól is érzem magam. Értékteremtés hatékonyan és örömmel – büszkeség, hogy részem van benne.

Makray Judit - FB elnöke, önkéntes projektmenedzser

MenedzsmentMenedzsment -

Szabó Szilvia

ügyvezető igazgató

Kerestem egy jó ügyet, ami mellé önkéntesként be tudok állni. Ez lett az Élelmiszerbank, mivel szimpatikusak voltak a céljai és komoly rendszereket működtet az átláthatóság, az egyenlőség érdekében. 1,5 év után nyílt a lehetőség, hogy ügyvezetőként belülről vegyek részt a szervezet működtetésében. Izgalmas kihívás a for profit szektorban szerzett tudásomat integrálni, formálni, felülvizsgálni a non-profit világban.
 

Szabó Szilvia - ügyvezető igazgató

Sczígel Andrea

külső kapcsolatok igazgató

Olyan helyen szeretek dolgozni, ahol napi szinten érzem, hogy van megfogható, értékes outputja a munkámnak. A versenypiaci oldalon szerzett tudásom olyan ügy támogatására használhatom az Élelmiszerbanknál, ami mások jólétét szolgálja.
Sczígel Andrea - külső kapcsolatok igazgató

Újhelyi Katalin

fejlesztési igazgató

Szerencsésnek érzem magam, hogy az Élelmiszerbanknál dolgozhatok - ilyen jó ügy érdekében, ilyen jó emberekkel.
Újhelyi Katalin - fejlesztési igazgató

Alkalmazott és önkéntes menedzser csapatAlkalmazott és önkéntes menedzser csapat -

Balogh Mariann

adomány koordinátor

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület olyan tevékenységet végez, amire nincs túl sok példa az országban, s ami miatt szívesen pályáztam az itt felszabadult munkára. Sajnos nem tudunk mindenkit, minden nap megfelelő mennyiségű élelmiszerrel ellátni, de jó érzés, hogy legalább egy kis maroknyi csoportnak segíthetünk.

Balogh Mariann - adomány koordinátor

Borbély Tibor

raktáros

"Mert adni jó! "

Borbély Tibor - raktáros

Cieleszky Nóra

önkéntes koordinátor

Cieleszky Nóra - önkéntes koordinátor

Cserjés Anikó

kommunikációs és fundraising koordinátor

Az egyensúlyra való törekvésben végeláthatatlan eszköztár áll rendelkezésünkre. Örömömet lelem abban, hogy munkám során, az  élelmiszer fenntartható és etikus megosztásán keresztül, napi szinten tapasztalhatom meg egy ilyen meghatározó eszköz rövid- és hosszútávú hatásait.

Cserjés Anikó - kommunikációs és fundraising koordinátor

Csukás Zsuzsa

önkéntes projektmenedzser

Szeretek csapatban dolgozni, új dolgokat kitalálni. Aktuális kedvenc idézetem  “van egy álmom, nem pedig van egy tervem” Simon Sinek egyik híres előadásából. Ha hiszek valamiben, az többre visz, mint ha csak üzleti tervként nézem...
Csukás Zsuzsa - önkéntes projektmenedzser

Doffek Gábor

jótékonysági konyha menedzser

Doffek Gábor - jótékonysági konyha menedzser

Durázi Ferenc

raktáros

Jó dolog napi szinten találkozni azokkal az emberekkel, akikkel együtt küzdünk az élelmiszerpazarlás és az éhezés ellen. Jó érzéssel tölt el, hogy hozzájárulhatok ennek a célnak az eléréséhez!
Durázi Ferenc - raktáros

Erdei Gábor

IT

Erdei Gábor - IT

Eszes Ágnes

önkéntes

Eszes Ágnes - önkéntes

Halmai Tibor

logisztikai koordinátor

A legjobb dolog a munkában, hogy lehetőség van segíteni másokon és emellett rengeteg hasznos tapasztalatot szerzek. A munka legnagyobb jutalma a rászorulók mosolya és szemükben felragyogó remény, mikor rájönnek, nincsenek egyedül és vannak emberek, akik szeretnének nekik segíteni. Ami engem mozgat: kihozni a legtöbbet, és a legjobbat abból, ami van!

Halmai Tibor - logisztikai koordinátor

Hegedűs Sándor

önkéntes projektmenedzser

A szegénységgel igen korán találkoztam, akkor még kevesebben voltak, és beszélni sem volt szabad róluk. Amikor a 80-as évek elején az első vendéglőmet nyitottam a maradék élelmiszert, főleg készételt Solt Ottilia vezette SZETA (Szegényeket Támogató Alap) vitte el, és osztotta a rászorultaknak. Akkor még nem jutott eszembe az élelmiszerpazarlás, azonban amikor ez évben találkoztam az Élelmiszerbank Egyesület céljaival, működését irányító, és szolgáló kedves kollégáival, önkénteseivel ráeszméltem, hogy az Egyesület tevékenysége ötvözi mind a két célt (menti az élelmiszert, és azt a megfelelő helyre juttatja el). Emiatt nagy öröm volt, hogy a csapat befogadott és munkámmal hozzájárulhatok, hogy a manapság már igen sok szegénységben élő családhoz juthat segítség, ami egyébként sajnos a kukába kerülne.

Hegedűs Sándor - önkéntes projektmenedzser

Horváth- Halmai Eszter

vállalati fundraising vezető

Olyan jó ügy érdekében szerettem volna dolgozni, ami egészen megérint, mozgósít bennem minden erőforrást, és hasznosíthatom eddigi tapasztalataimat.

Az Élelmiszerbank missziója pont ilyen. Látni a munka közvetlen értékteremtő eredményét nagyon motiváló.

 

Horváth- Halmai Eszter - vállalati fundraising vezető

Lelkes Szilvia

irodavezető

2016 májusában csatlakoztam az Élelmiszerbank csapatához. Az azt megelőző években is főként a civil szektorban tevékenykedtem, sokat dolgoztam önkéntesekkel és önkénteskedtem magam is. Olyan helyet kerestem, ahol egy fontos ügyért dolgozhatunk, közösen, csapatban. Nem sok dolog van, amit többre becsülnék az önkéntes munkánál.v

Lelkes Szilvia - irodavezető

Sarkady Péter

projekt koordinátor

Amikor elolvastam az álláshirdetést, jobban utánanéztem az Egyesületnek és jelentkeztem az állásra egyből tudtam, hogy ez lesz a megfelelő munkahely a számomra. Az elmúlt években tudatosult számomra, hogy alapvetően projekt alapú feladatokkal, rendezvényszervezéssel szeretnék foglalkozni. Emellett mindig is foglalkoztatott egy gondolat - hogyan tehetném ezt úgy, hogy közben jobbá, élhetőbbé is teszem a világot!? Úgy gondolom, hogy a lehető legjobb helyen vagyok a válasz megfejtéséhez és céljaim eléréséhez. 

Sarkady Péter - projekt koordinátor

Szecsődi Veronika

alapító, szervezeti kapcsolattartó

Azt gondolom ha az ember jó körülmények közé születik, társadalmi helyzete miatt jobb hozzáférése van az elérhető javakhoz, akkor kutya kötelessége segíteni azoknak, akik számára ezek a lehetőségek csak, mert máshova születtek vagy az élet máshova sodorta Őket, nem adottak. Annak, aki többet vesz ki a közösből, többet is kell visszaforgatnia azoknak a javára, akik erre nem képesek vagy nincs meg rá a lehetőségük. Az öt gyermekem mellett büszke vagyok az Élelmiszerbankra is, ami már egyre nagyobb, egyre szebb, egyre önállóbb, már majdnem felnőtt, mint a gyerekeim!

Szecsődi Veronika - alapító, szervezeti kapcsolattartó

Schwikker Zsófia

projektmenedzser

Az étel táplálék, ami egyben összeköti az embereket. Az ételmentés már jó ideje „hobbim”, szerencsére most projektmenedzseri tapasztalataimat hivatalosan is ezen ügy szolgálatába állíthatom.

Schwikker Zsófia - projektmenedzser

Tamási Ferenc

jótékonysági konyha menedzser

Tamási Ferenc - jótékonysági konyha menedzser

Tiliczki Jonatán

szervezeti kapcsolattartó

„Egy jó ideje foglalkozom „hobbi” szinten élelmiszermentéssel és osztással, úgyhogy nagy örömmel vettem a lehetőséget az Élelmiszerbanknál.

Örülök hogy átfogóan megismerhetem az ország civil és karitatív kezdeményezéseit és napi szintű kapcsolatban végezhetem velük a munkámat.”

Tiliczki Jonatán - szervezeti kapcsolattartó
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Örökbefogadás program
CRU Hungary Kft.
A CRU Hungary Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Szikszói járásának Örökbefogadójaként segíti a helyi rászorulók ellátását.