Támogató tányérok

Hitka ViktóriaSzerencsés vagyok” tányérkollekciója az élelmiszerpazarlásra és az éhezés problémájára hívja fel a figyelmet. Az egyedi, feliratos tányérok megvásárlásával az Élelmiszerbank mindennapi munkáját lehet támogatni, hogy minél több rászorulóhoz tudjunk élelmiszert eljuttatni.

A „Szerencsés vagyok” felirattal díszített tányérok nyeresége az Élelmiszerbank működését támogatja.

A tányérok árai:

  • süteményes tányér: 3 500 Ft
  • nagy tányér: 5 000 Ft

A tányérok itt vásárolhatóak meg:

FlatLab:

https://www.facebook.com/flatlab

1082 Budapest, Baross utca 3. 14 -es csengő
+36309494286
+36306278790

Élelmiszerbank #szerencsesvagyok kampány, 2016

Az Élelmiszerbank célja #szerencsesvagyok kampányával, hogy az élelmiszerpazarlás és éhezés problémájára minél szélesebb körben felhívja a figyelmet.

Az Élelmiszerbank a Well Reklám és PR ügynökség közreműködésével kérte fel Hitka Viktóriát, hogy az ügynökség által készített, 2015-ben elindult image kampány folytatásaként újabb kampányt hozzanak létre.

A kampány célja a szélesebb ismertség elérése mellett a magánadományok növelése volt.

Az élelmiszerpazarlás és nélkülözés problémáját a kampány egy pozitív üzenet köré építve mutatja be. Akiknek nem okoz gondot minden nap ételhez jutni (sőt, akár válogathatnak is, hogy éppen mit ennének szívesen), azoknak abszolút természetes, hogy minden rendelkezésre áll, talán több is, mint ami szükséges. Talán eszükbe sem jut, milyen lenne, ha nem lenne. Hozzájuk szólt kampányunk, őket állítottuk meg egy pillanatra, hogy legyen lehetőségük hálásnak lenni, jó helyzetüket megérezni.

Így hívtuk életre a "szerencsés vagyok" szlogent.

A kampány bevezetőjeként terített asztalokat állítottunk fel Budapest közterein, amelyek első ránézésre ismerős családi, ünnepi hangulatot hoztak. A búra felemelésével vált egyértelművé a tányérokra írt üzenet.

Hitka Viki "Szerencsés vagyok" feliratú tányérjai a Flatlabben jelenleg is elérhetők és bevételük az Élelmiszerbank munkáját támogatja.

A #szerencsesvagyok kezdeményezéshez bárki könnyen csatlakozhat egy ételfotó megosztásával is, a #szerencsesvagyok és #elelmiszerbank hashtagekkel.

A kampány segítségével eddig több mint 700000 Ft adomány gyűlt össze.

Köszönjük a támogatást!

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!