KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Hírek / Híreink / Idén is megrendezzük Szervezeti napunkat

Híreink

Idén is megrendezzük Szervezeti napunkat

2015.04.14

A 2015. április 23-án Budapesten megrendezésre kerülő esemény fő célja a partnerszervezetekkel való személyes kapcsolattartás, tevékenységünk hatékonyságának növelése.

​Az Élelmiszerbank szervezeti nyílt napján a partnerszervezeteinkkel való hatékony együttműködés fejlesztése a cél. A délelőtti szekcióban előadásokat hallhatnak a Magyar Élelmiszerbanktól: beszámolunk eredményeinkről, legújabb projektjeinkről, adományosztási szempontjainkról, élelmiszerbiztonsági szabályokról, valamint az adományosztási adminisztrációs munkafolyamatokról.

Délutáni ws-ok célja, hogy a gyakorlatban is bemutassuk a velünk együttműködő karitatív szervezeteknek az esetleges adminisztrációs hibákat valamint azok elkerülésének módozatait, beszélünk az élelmiszerosztásokról, az élelmiszerbiztonságról, az önkéntességről és megmutatjuk a storytelling kommunikációs technikáját.

Szeretnénk ha szervezeti napunk kétirányú információcsere lenne, ahol partnerszervezeteink is elmondhatnák javaslataikat, az esetleg felmerülő kérdéseiket a hatékony közös munka elősegítésének érdekében.

A rendezvényre partnerszervezeteinket várjuk, előzetes regisztráció szükséges. 
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Rólunk mondták
Géczi Veronika
Melódin Éttermek - Értékesítési vezető