Hírek

Örökbefogadás programunk 2018

2018.12.31

Az Örökbefogadás programnak köszönhetően az Élelmiszerbank 2018-ban közel 3 000 000 forint értékben kapott támogatást kis és nagy vállalkozásoktól. A kezdeményezésnek köszönhetően országos szinten több mint 1 095 tonna élelmiszer jutott el közel 31.000 rászorulóhoz ezzel támogatva egy-egy nehéz helyzetű térség ellátását. A program idén is folytatódik és várja az Örökbefogadók jelentkezését!

Az Élelmiszerbank azzal a céllal indította el Örökbefogadás programját, hogy megerősítse egyes rászoruló térségek támogatását.

Fontosnak tartjuk, hogy az egyes megyékben, járásokban olyan cégek és vállalkozások is tudják segíteni a nélkülözők ellátását, akik élelmiszert nem tudnak felajánlani, de fontos számunkra a helyi közösség helyzete. Ezért hoztuk létre az Örökbefogadás programot, mely kíváló lehetőséget nyújt a vállalati felelős működést fontosnak tartó cégek számára. A program támogatói számára beszámolunk a támogatott térségben elért eredményekről, melyet ők kommunikálhatnak akár belső, akár külső célcsoportok felé. 

Az Örökbefogadás program 2018-ban is elérhető mint támogatási forma vállalatok és egyének számára. Bővebb információ: sczigel.andrea@elelmiszerbank.hu



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!