Hírek

Örökbefogadás programunk 2017

2018.03.12

Az Örökbefogadás programnak köszönhetően az Élelmiszerbank 2017-ben több mint 3 200 000 forint értékben kapott támogatást kis és nagy vállalkozásoktól. A kezdeményezésnek köszönhetően országos szinten több mint 972 tonna élelmiszer jutott el közel 26 000 rászorulóhoz ezzel támogatva egy-egy nehéz helyzetű térség ellátását. A program idén is folytatódik és várja az Örökbefogadók jelentkezését!

Folyamatosan nő az éhezők száma Magyarországon, rengeteg olyan település van, amely támogatásra szorul. Az Élelmiszerbank több mint egy évtizedes fennállása óta küldetésének tekinti, hogy csökkentse az éhezők számát hazánkban, oly módon hogy összegyűjti a feleslegessé vált élelmiszert, amit aztán rászorulókhoz juttat el. Az Élelmiszerbank azzal a céllal indította el Örökbefogadás programját, hogy megerősítse egyes rászoruló térségek támogatását.

Az Örökbefogadás program 2017-ben is elérhető mint támogatási forma vállalatok és egyének számára. Bővebb információ: sczigel.andrea@elelmiszerbank.huADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére