KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Magnet Bank Közösségi Adományozási Program
Főoldal / Hírek / Híreink / Novembertől új fejlesztési projektünk indult!

Híreink

Novembertől új fejlesztési projektünk indult!

2015.11.23

Új fejlesztési projektünk keretében a legnagyobb budapesti áruházakból naponta érkeznek raktárunkba olyan élelmiszerek, melyeket kereskedelmi láncokból mentünk.

Jelenleg két Tesco áruházból keddtől péntekig az Élelmiszerbank raktárába szállítjuk be az el nem adott kenyereket és innen osztjuk ki partner szervezeteinknek. A jövőben a termékek választéka és remélhetőleg a bevont áruházak száma is bővülni fog. A termékek beszállítását áruházunkba a Schenker Kft. segíti pro bono együttműködés keretében.

Az új projektnek köszönhetően olyan szervezetek is kapnak megmentett élelmiszert, akik csak kisebb mennyiségben és nem minden nap tudnak osztani az általuk ellátott rászorulóknak, vagy nem tudnak minden napos szállítást vállalni egy-egy áruházból.

A beszállítást és a termékek osztását támogatónkon kívül önkénteseink is segítik, akik a raktárhoz kötődő feladatokat látják. Ezúton is köszönjük mindenkinek a segítséget!
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Horn Péter
alapító, elnökségi tag, alelnök
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!