Hírek

Megnyílt a JótéKonyha Kert

2018.08.01

A JótéKonyha Kert egy új szabadtéri rendezvényhelyszín az Élelmiszerbank központjánál, ahol tavasztól őszig tudunk 50-150 fős céges és magánjellegű rendezvényeket szervezni, melyekhez a JótéKonyha catering szolgáltatását is nyújtani tudjuk. A helyszín vállalati önkéntes csapatépítő jótékonysági főzések megszervezéséhez is kiválóan alkalmas.

A JótéKonyha Kert az Élelmiszerbank központi telephelyén található a XVII. Lokátor u. 3. alatt, a hely kialakításánál igyekeztünk illeszkedni a logisztikai környezet adottságaihoz. A helyszín előnyei a jó tömegközlekedés, a könnyű parkolás illetve ipari terület lévén a késő esti, átlagosnál hangosabb programok megtartásának lehetősége.

A JótéKonyha Kert kiváló helyszínéül szolgálhat 50-150 fős céges rendezvényeknek, kerti partyknak, évfolyamtalálkozóknak, esküvőknek, egyéb rendezvényeknek, illetve már több jól sikerült vállalati önkéntes programot is megvalósítottunk, melyek központi eleme a jótékonysági főzés.

A JótéKonyha az Élelmiszerbank társadalmi célú vállalkozása, melynek nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére fordítjuk, így a rendezvény és/vagy catering tőlünk való megrendelése esetén a vendégek ellátása  mellett egyúttal segíthetnek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg.

Az Élelmiszerbank JótéKonyha szolgáltatásunk fontos jellemzője, hogy tudatos, élelmiszerpazarlás-mentes cateringet biztosítunk, melynek lényege, hogy egyrészt a megvalósítás során ügyelünk arra, hogy minél kevesebb élelmiszerhulladék keletkezzen, és erre a vendégek figyelmét is felhívjuk, másrészt a még fogyasztható feleslegeket a rendezvény után rászorulóknak juttatjuk el. Catering kínálatunkban a magyar és nemzetközi konyha kínálata is megtalálható, és alkalmazkodni tudunk minden speciális diétás és egyéb igényhez is. A kerti rendezvényekhez különösen ajánljuk a helyben, üstökben készített vagy grillezett ételeinket.

Itt olvashat további információkat a JótéKonyháról.ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére