Hírek

Legyél a követünk! Segítsük együtt a rászorulók élelmezését!

2019.07.08

Az Új Nap, Új Remények civil szervezeteket támogató adománygyűjtő kampányának részeként szeretnénk meghívni egy közös sétára, amin ha követként te is részt veszel és csatlakozol hozzánk a sétát megelőző kampányba, még több élelmiszert tudunk megmenteni és eljuttatni oda, ahol pótolhatatlan értéke van minden falatnak.

Mit takar az esemény?

A kampány egyik fő eleme egy közös, napfelkelte előtti séta október 5-én a kampányban részt vevő civil szervezetekkel és követekkel - a séta célja felhívni az emberek figyelmét olyan Jó Ügyekre, amik mellett fontos és érdemes kiállni. A sétát egy 6 hetes kampány előz meg, ami alatt a felsorakozott követek egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

tavalyi évben követeink segítségével csaknem 10.000 ember élelmezését támogathattuk a „Mozdulj az Élelmiszerbankért!” kampányban, idén a cél, hogy a közösségi gyűjtés segítségével még több emberhez eljuttassuk az életet jelentő élelmiszercsomagokat!

Mit csinál a követ?

Az Élelmiszerbank Remény Követeként csatlakozol hozzánk a követi sétára és a kampány részeként kitűzöl egy célösszeget, amivel szeretnéd támogatni az élelmiszermentést. A sétát megelőző 6 hetes kampány ideje alatt a jougyekert.hu adománygyűjtő oldal és saját csatorná(i)d segítségével (Facebook, instagram, e-mail, barátok) népszerűríted az eseményt, hogy elérd azon barátaidat, ismerőseidet, akik örömmel támogatják adományukkal a rászorulók élelmezését.

Miben segítünk mi?

Segítünk neked a kampányod felépítésében, háttéranyagokkal, tippekkel, ötletekkel látunk el, támogatva abban, hogy egy sikeres kampányt tudhass magad mögött.

Fontos időpontok:

Felkészítés időszaka: Augusztus 10-ig
Kampányidőszak - Adománygyűjtés: Augusztus 24 - Október 12.
Közös séta napja: Október 5. (napfelkelte előtt)

Ki jelentkezhet?

Bárki, akinek van internet hozzáférése és megvan a kellő eltökéltsége ahhoz, hogy velünk kampányol a rászorulók megsegítéséért - minden másban mi segítünk!

Mozdulj egy Jó Ügy érdekében, csatlakozz követeinkhez egyénileg vagy csapatban! Jelentkezésed és felmerülő kérdéseidet a katona.klaudia@elelmiszerbank.hu címen várjuk vagy a +36 30 194 02 88-as telefonszámon.



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!