Hírek

KÖZEL 46 000 RÁSZORULÓT SEGÍTETT AZ ÖRÖKBEFOGADÁS PROGRAMUNK 2022-BEN

2023.02.14

Az Örökbefogadás programunk a tavalyi évben két új támogatóval gazdagodott. Az Élelmiszerbank így már 7 megyében mintegy 1 840 tonna élelmiszert mentett és juttatott el közel 46 000 rászorulóhoz, ezzel támogatva egy-egy nehéz helyzetű térség ellátását. A program keretében kiosztott élelmiszerek összértéke meghaladta a 2 milliárd forintot.

A program idén is folytatódik és várja azon tudatos vállalatok csatlakozását, akiknek fontos egy adott régió és annak közvetlen környezetében élők ellátása. Az Élelmiszerbank azzal a céllal indította el Örökbefogadás programját, hogy megerősítse egyes rászoruló térségek támogatását.

Fontosnak tartjuk, hogy az egyes megyékben, járásokban olyan cégek és vállalkozások is tudják segíteni a nélkülözők ellátását, akik élelmiszert nem tudnak felajánlani, de fontos számunkra a helyi közösség helyzete. Ezért hoztuk létre az Örökbefogadás programot, mely kiváló lehetőséget nyújt a vállalati felelős működést fontosnak tartó cégek számára. A program támogatói számára beszámolunk a támogatott térségben elért eredményekről, melyet ők kommunikálhatnak akár belső, akár külső célcsoportok felé. 

Az Örökbefogadás program 2023-ban is elérhető mint támogatási forma vállalatok számára.

Legyen Ön is Örökbefogadó, érdeklődjön a részletekről!

Bővebb információ: horvath-halmai.eszter@elelmiszerbank.huADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére