Hírek

Köszönet a hűtőautónk támogatóinak!

2015.03.25

Szeretnénk megosztani azt az örömhírt, hogy a Szerencsejáték Zrt.-től is megérkezett a támogatás a hűtőautónkra. Köszönjük továbbá korábbi támogatóinknak is a hozzájárulást - a Nexonnak és a Bónuszbrigádnak - , illetve köszönjük Futó nagyköveteinknek is, akik a tavalyi évben futottak ezért az autóért. Hűtőautónk már munkába állt.

A tavalyi év második felében félmaratont rendeztünk ezért a nemes ügyért, hogy a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek legyen egy második hűtőautója, hogy hűtést igénylő élelmiszereket is menthessünk és juttathassunk el a rászorulóknak. Céges támogatóink és Futó nagyköveteink ebben támogatták az Egyesületet.

Ezen a vasárnapon minden távon ott voltak futóköveteink a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon. A futás egyéniben, párban és trióban, teljes távon és ligetkörön is zajlott.  Az élelmiszerbankos pólóban és sapkában felbukkanóknak több helyen is szurkoltunk, a Műegyetemhez a hűtőautónkkal is kimentünk. Nagy élmény volt, mindenkinek! Futóköveteink nem csak a pályán teljesítettek jól, hanem előtte, a felkészülési időszakban, az edzések mellett is a nemes célért kampányoltak, nem kis eredménnyel: összesen 1 091 200 Ft adományt gyűjtöttek össze a hűtőautónkra! Nagyon köszönjük ezt a támogatást nekik és az adományozóknak! 

Hűtőautónk munkába állt, szállítunk vele tejterméket, húst valamint zöldség-gyümölcs beszállítását is tudjuk ezentúl vállalni.



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!