Hírek

Vállalatoknak ajánljuk: Közös program „édes jótékonysággal”

2017.10.17

Közös program „édes jótékonysággal”

Aktív programot szervezne a karácsonyi időszakra munkatársainak? Céges csapata szívesen süt-főz?  Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk karácsonyi közösségi sütő-főző programunkat.

A program keretében mézeskalácsokat, kekszeket sütünk közösen, készíthetünk bonbonokat,  pralinékat és trüffeleket is, de akár egy üstben meleg ételt is főzhetünk, melyből többet készítve nélkülöző családoknak is juttathatunk.

A JótéKonyha biztosítja a sütés-főzéshez szükséges valamennyi alapanyagot és eszközt (a mobil sütőt is beleértve), a résztvevő csapattól „csak” a szorgos kezeket és jókedvet várjuk :)
A munka mellé a csapatnak is tudunk biztosítani „ellátmányt”,  snack-ek és italok formájában (akár forralt borozással is „kombinálva”).

Nagyobb csapatok esetében érdemes lehet játék készítéssel is kiegészíteni a csomagot. A programot tetszőleges helyszínen meg tudjuk szervezni, igény esetén mi is tudunk ajánlani helyszínt.

Várjuk megtisztelő ajánlatkérését az cseh.balazs@elelmiszerbank.hu  e-mail címen, vagy a 06 20 468 9593-es telefonszámon.

A „JótéKonyha” a Magyar Élelmiszerbank Egyesület társadalmi célú vállalkozása, melynek keretében beltéri és kültéri  rendezvényekhez kínálunk catering szolgáltatást, illetve akár teljes események, konferenciák megszervezését is szívesen vállaljuk. Csapatépítő közös főzéseket is szervezünk, ahol részben a csapatnak, részben rászorulóknak készülnek ételek.

A JótéKonyha nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére, így az általunk ellátott nélkülözők élelmezésére fordítjuk.  Minden 1000 Ft többlet bevételünk mintegy 30.000 Ft értékű élelmiszeradomány célba juttatásában segít, így a catering vagy rendezvény tőlünk való megrendelése esetén a vendégek ellátása  mellett egyúttal segíthetnek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg.

Szolgáltatásunk fontos jellemzője még, hogy élelmiszerpazarlás-tudatos cateringet biztosítunk (ld. egyéb információk). Igénybe vétele ezért újfajta CSR megoldást  is jelent, amely

•  jól közvetíti a felelős vállalati működést;
•  növeli a munkavállalói elköteleződést;
•  segíti az ismeretátadást, szemléletformálást.
 

Civil szervezetként, de profi szolgáltatóként működünk. Csapatunkban a vendéglátás és rendezvényszervezés területén több tízéves tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak, és rendelkezünk a megvalósításhoz szükséges engedélyekkel és eszközparkkal is.ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére