Hírek
Junior rendezvényszervezőt keresünk
2024.07.25A JótéKonyha olyan gasztronómiai szolgáltatásokat nyújtó társadalmi vállalkozás, amely elsősorban céges eseményekre, konferenciákra és gálavacsorákra biztosít változatos ételeket, valamint számos családi napot és szabadtéri csapatépítő jótékonysági főzést szervez nagyszámú vállalati önkéntesnek. Ami igazán különlegessé tesz minket, az a pazarlásmentes gasztronómia iránti elkötelezettségünk és az az alapelvünk, hogy a megbízásaink nyereségét nélkülöző emberek támogatására fordítjuk. Fontosak nekünk az értékek, és ez a tevékenységünk jellege miatt szerencsére az ügyfeleinkre is elmondható – jófejek és minden esetben hálásak. Már csak egy újabb junior rendezvényszervezőre van szükségünk, hogy teljes legyen a kép. Várjuk a jelentkezésedet.
Főbb feladatok, munkák:
- „Klasszikus” rendezvénycatering illetve jótékonysági csapatépítő sütések/főzések szervezése és lebonyolítása
- Rendezvények előkészítése és helyszíni lebonyolításának koordinációja (beszerzések/rendelések előkészítése, kitelepülés, catering helyszíni kialakítása, rendezvény staff irányítása (max 10 fő), helyszíni ügyfélkapcsolat, jótékonysági csapatépítő programokon a program facilitálása is)
- Raktárosi feladatok, rendezvényeszközök és alapanyagok bevételezése és összekészítése, raktár rendjének folyamatos fenntartása
- A rendezvényekkel kapcsolatos adminisztrációs és ügyintézési feladatok ellátása (anyagbeszerzések, rendelések, pénzügyek, stb.)
Mit kell, hogy tudj:
- Legyél értelmes, gyorsan és pontosan értsd meg a Rád bízott feladatokat;
- Legyél önálló és talpraesett, ha elakadsz egy feladatban, mindig legyen ötleted, hogy hogyan lépj tovább (persze azért néha mi is segünk, ha kell);
- Mindig és mindenkivel legyél kedves és barátságos (még akkor is, ha mások esetleg nem kedvesek Veled!);
- Légy precíz és pontos;
- Legyen fontos Számodra a minőség, ne csak a minimum szinten csináld meg a dolgaidat;
- Legyél strapabíró és rugalmas (lesz olyan, amikor rendezvény után éjjel 2-kor fogsz végezni és reggel megint talpon kell lenned…);
- Ne legyél válogatós a feladatokban (az adminisztrációtól az anyagíráson át a raktári rendrakásig és mosogatásig mindenféle feladat lesz vegyesen);
- Ne zavarjon, ha mások előtt beszélned kell (ld. csapatépítők facilitálása)
- Bírd jól a fizikai munkát is (sokszor pakolni is kell…);
- Legyen jogosítványod („B” elég) és merj vezetni, kisteherautót is (főleg Budapesten és környékén)
- Végeztél már valamilyen ehhez hasonló munkát (akár 1-2 éves, rendszeres alkalmi vendéglátós munkatapasztalat is elég lehet, ha ügyes vagy, de persze ha több, az sem baj)
Ami nem feltétel, de előnyt jelent:
- Ha tudsz angolul;
- Ha már dolgoztál vagy önkénteskedtél bármilyen civil szervezetnél.
- Ha komolyabb tapasztalatod van vendéglátás, különösen rendezvénycatering területen;
- Ha nem áll távol Tőled a konyha világa;
- Ha van bármilyen sales/marketinges/kommunikációs tapasztalatod;
Ami nem számít:
- Hogy hány diplomád van (az eszed legyen a helyén, ne a papírjaid…);
- Hogy „valakinek a valakije” vagy-e, avagy van-e nálunk „protekciód”…
Mit ígérünk:
- Egy olyan munkahelyet, ahol könnyű azonosulni a célokkal;
- Megfelelő munkakörülményeket;
- Normális kollégákat, akiktől tanulni is tudsz;
- Szakmai fejlődést projekt menedzsment, rendezvényszervezés és catering területeken.
Munkavégzés helye:
- Budapest, XVII. kerület Lokátor u 3. + külső helyszíneken
Jelenkezés:
Jelentkezésedhez az allas@elelmiszerbank.hu címre küldd el nekünk szakmai önéletrajzodat a fizetési igényed megjelölésével, illetve egy motivációs levelet - de légy szíves ne egy olyan standard verziójút, amit minden cégnek el lehetne küldeni, inkább legyen rövid, ne legyen benne semmi felesleges köntörfalazás, viszont legyen benne a lényeg, hogy miért gondolod, hogy Te vagy a legjobb jelölt az állás betöltésére – mi cserébe azt ígérjük, hogy tényleg elolvassuk, amit írtál – ez számunkra a kiválasztási folyamat első fontos lépése.