Hírek

Jótékonyha - köszönjük az Expodom által felajánlott mobil pavilont!

2018.06.21

A JótéKonyha a Magyar Élelmiszerbank Egyesület társadalmi célú vállalkozása, melynek keretében rendezvények teljes körű catering szolgáltatást valamint karitatív főzésre épülő csapatépítő rendezvények szervezését vállaljuk.

A JótéKonyha nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére, így az általunk ellátott nélkülözők élelmezésére fordítjuk. Minden 1000 Ft nyereség mintegy 30.000 Ft értékű élelmiszeradomány célba juttatásában segít, így a catering vagy rendezvény tőlünk való megrendelése esetén a vendégek ellátása mellett egyúttal segíthetnek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg.

Szolgáltatásunk igénybe vétele egyben támogatja az élelmiszerpazarlás csökkentését, közvetíti a felelős vállalati működést az ügyfelek és/vagy alkalmazottak felé és segíti a témával kapcsolatos szemléletformálást, valamint nem utolsó sorban anyagilag is támogatja az Élelmiszerbank működését.

Beltéri és kültéri rendezvények megvalósítására egyaránt fel vagyunk készülve, igény esetén akár teljes események, konferenciák megszervezését is szívesen vállaljuk (helyszínszervezéssel, programmal, technikával, stb.).

A kültéri események megszervezéséhez elengedhetetlen a megfelelő infrastruktúra, ezért is nagy segítéség számunkra az Expodom cég által felajánlott mobil pavilon, amely kitűnően segíti majd kitelepüléseink dinamikusabb működését.

Hálásan köszönjük a rendezvénysátrat az Expodom-nak amellyel hozzájárult a JótéKonyha, és egyben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület rendezvényei sikereihez!



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!