KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1% amiből sokan jóllakhatnak
Főoldal / Hírek / Híreink / Helyi Élelmiszermentés – Konzultációk városi szinten

Híreink

Helyi Élelmiszermentés – Konzultációk városi szinten

2016.02.15

A Helyi élelmiszermentő hálózatok projekt keretében február 11-én Miskolcon és Debrecenben érintetti fórumokat szerveztünk. Ezeken az eseményeken a két város illetve környékbeli cégek, intézmények vettek részt, akik kapcsolatrendszerükkel, ötleteikkel hozzájárulhatnak a projekt sikeréhez, azaz az élelmiszerfelesleg rászorulókhoz való eljuttatásához.

Mindkét helyszínen jelen voltak az önkormányzatok, a kereskedelmi és iparkamara, a megyei közgyűlés képviselői mellett Miskolcon a járási hivatal illetve a KISOSZ, Debrecenben pedig a közterületfelügyelet illetve a Debreceni Karitatív Tanács, valamint helyi érdekeltségű kereskedők (König Trade kft) is részt vett.

Mindkét konzultáció nagyon jól sikerült, a projekt rövid bemutatása után a meghívottak közösen ötleteltek azon, hogyan lehetne a megismert folyamat működését elősegíteni, a helyi és megyei érdekeltségű cégeket (termelőtől a kereskedőig) elérni, és a jó cél elérésében érdekeltté tenni.

A megbeszélések fő hozadéka, hogy a résztvevők, amellett, hogy megismerték a projekt célokat és folyamatokat, megjelenési felületeket biztosítanak a projektnek, és az abban részt vevő szervezeteknek, és kapcsolati hálójukon keresztül segítenek eljutni a megfelelő cégekhez.

Márciusban folytatjuk!
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Örökbefogadás program
Gondoskodó Szeretetszolgálat
Köszönjük, hogy Hajdú-Bihar megye Berettyóújfalui járás Örökbefogadójaként támogatja az éhezés elleni küzdelmet.