Hírek

Harmadszor is Ettünk Egymásért

2014.11.19

Egy újabb Együnk Egymásért Adománygyűjtő Akció végéhez értünk. Októberben immár harmadjára rendeztük meg programunkat, kimagasló eredménnyel.

A teljes októberi hónap során tartó program keretében országos szinten 14 étterem, menza 50 helyszínén lehetett Élelmiszerbankot támogató fogást vagy menüt választani, illetve további 30 lelkes szervező - partnerszervezeteink, önkénteseink, egyéni szervezők és céges partnereink - 35 adománygyűjtő esemény (süteményvásár, munkahelyi ebéd, jótékonysági vacsora, muffin-zsúr stb.) koordinálásával járult hozzá ahhoz, hogy felhívja a lakosság figyelmét az éhezés elleni küzdelemre, és megmutassa, hogy összefogással, közösségi szellemben is lehet másokon segíteni.

A vendéglátósok és a sütni-főzni szerető önkéntesek jóvoltából több mint 3,5 M Ft adomány gyűlt össze az Élelmiszerbank javára, amelyet a téli időszakban arra fogunk fordítani, hogy az általunk élelmiszersegéllyel ellátott 300 000 rászorulót még több élelmiszerrel támogassuk és ehhez még több élelmiszerfelesleget tudjunk beszállítani raktárunkba.

Köszönjük minden akciószervezőnek és adományozónak a segítséget!

ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!