KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1% amiből sokan jóllakhatnak
Főoldal / Hírek / Híreink / Harmadszor is Ettünk Egymásért

Híreink

Harmadszor is Ettünk Egymásért

2014.11.19

Egy újabb Együnk Egymásért Adománygyűjtő Akció végéhez értünk. Októberben immár harmadjára rendeztük meg programunkat, kimagasló eredménnyel.

A teljes októberi hónap során tartó program keretében országos szinten 14 étterem, menza 50 helyszínén lehetett Élelmiszerbankot támogató fogást vagy menüt választani, illetve további 30 lelkes szervező - partnerszervezeteink, önkénteseink, egyéni szervezők és céges partnereink - 35 adománygyűjtő esemény (süteményvásár, munkahelyi ebéd, jótékonysági vacsora, muffin-zsúr stb.) koordinálásával járult hozzá ahhoz, hogy felhívja a lakosság figyelmét az éhezés elleni küzdelemre, és megmutassa, hogy összefogással, közösségi szellemben is lehet másokon segíteni.

A vendéglátósok és a sütni-főzni szerető önkéntesek jóvoltából több mint 3,5 M Ft adomány gyűlt össze az Élelmiszerbank javára, amelyet a téli időszakban arra fogunk fordítani, hogy az általunk élelmiszersegéllyel ellátott 300 000 rászorulót még több élelmiszerrel támogassuk és ehhez még több élelmiszerfelesleget tudjunk beszállítani raktárunkba.

Köszönjük minden akciószervezőnek és adományozónak a segítséget!


További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Csapatunk
Horn Péter
alapító, elnökségi tag, alelnök
Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a fantasztikus, értékteremtő kezdeményezésnek részese lehetek és közös munkánkkal nagyon sok ember számára nyújthatunk segítséget. Az Élelmiszerbank mögött álló Csapat hite, elkötelezettsége a garancia arra, hogy a jövőben még több embertársunknak tudunk segíteni és ez a jó érzés számomra nagyon sokat jelent!