Hírek
Etyek–Budai borkóstoló a Terra Madre nap alkalmából
2012.12.17
Hangulatos Etyek-Budai borkóstolóval ünnepelte a Slow Food Central Budapest múlt hét pénteken a Terra Madre napot. A nap célja, hogy felhívja a figyelmet a gasztronómiai kultúra sokszínűségére és az adott régióban előállított termékek fontosságára.
Az eseményen közel 40-en voltak kíváncsiak az Anonym Pince, a Debreczeni Pincészet, az Etyeki Kúria, a Haraszthy Pincészet, a Hernyák Birtok, a Kattra Pincészet, a Kertész Családi Pincészet, az Orosz Gyula Pincészet, a Rókusfalvy Pince és a Törley Pezsgőpincészet kínálatára.
Mivel a Slow Food mozgalomnak idén központi témája volt az élelmiszerhulladék elleni küzdelem, az est teljes bevételét, 127.000 forintot az Élelmiszerbanknak ajánlották fel.
Köszönjük!
(Szendrey Gabriella fotói)
Az eseményen közel 40-en voltak kíváncsiak az Anonym Pince, a Debreczeni Pincészet, az Etyeki Kúria, a Haraszthy Pincészet, a Hernyák Birtok, a Kattra Pincészet, a Kertész Családi Pincészet, az Orosz Gyula Pincészet, a Rókusfalvy Pince és a Törley Pezsgőpincészet kínálatára.
Mivel a Slow Food mozgalomnak idén központi témája volt az élelmiszerhulladék elleni küzdelem, az est teljes bevételét, 127.000 forintot az Élelmiszerbanknak ajánlották fel.
Köszönjük!
(Szendrey Gabriella fotói)