Hírek

Együnk Egymásért kampányunk elindult

2020.09.08

Az Együnk Egymásért kampányt immáron 9. alkalommal indítja útjára a Magyar Élelmiszerbank, amelynek fontossága idén még nagyobb:  felhívjuk a figyelmet az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemre és a nélkülözők segítségére ebben a különösen nehéz, járvánnyal terhelt időszakban, így megnövelve a kampány adományaival megmenthető élelmiszerek mennyiségét. 
A jelenlegi járványügyi helyzet a nélkülözőkre még inkább kedvezőtlenül hat, tízezrek maradtak munka, megtakarítás és jövőkép nélkül. 
 
Segítsünk együtt! Önök által sokan mások is jól fognak lakni!
Az adománygyűjtéssel célunk még több élelmiszer mentése és kiosztása.
 
A jótékonysági kezdeményezés szeptemberben kezdődik és év végéig lehet csatlakozni!

A tavalyi Együnk Egymásért akció 4 hónapja alatt szervezett vállalati sütivásárokban és éttermi akciókban gyűjtött adományok által  141 000  családon tudtunk segíteni!

A Magyar Élelmiszerbank megkezdte egyeztetéseit eddigi partnereivel, és folyamatosan várja a programhoz új belépőként csatlakozók jelentkezését, akik számára minden segítséget megad a sikeres adománygyűjtő kampány megvalósításához. 

Várjuk tudatos vállalatok, éttermek, cukrászdák jelentkezését, akik a közösség összefogó erejével részesei szeretnének lenni a nélkülözés és az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemnek.

Hogyan lehet csatlakozni a kezdeményezéshez?

Vendéglátóhelyként (étterem, cukrászda): Együnk Egymásért desszertet, menüt vagy fogást feltüntetve az étlapján, amely megvásárlásával lehetőséget ad vendégei számára, hogy támogassák a nélkülözők élelmezését. Részletek: https://www.elelmiszerbank.hu/hu/egyunk_egymasert/etteremvezeto_vagyok.html

Idén rendhagyó Együnk Egymásért kampányt indít az Élelmiszerbank: a járványügyi helyzetre való tekintettel nem céges dolgozók sütnek egymásnak, hanem az Élelmiszerbank társadalmi célú vállalkozása, a JótéKonyha biztosítja a jótékonysági keksz csomagokat, melynek bevétele az Élelmiszerbank működését és a rászorulók ellátását segíti.

Az idei évben, annak érdekében, hogy a kampány elérést növelni tudjuk, megnyitjuk a támogatási lehetőséget magánemberek felé is, akik Virtuális éttermünkben jótékonysági menük vásárlásával segíthetik a nélkülözőket. A menü itt érhető el: https://www.elelmiszerbank.hu/hu/egyunk_egymasert/virtualis_etterem.html

Az  Együnk Egymásért programról az Élelmiszerbank honlapján olvashat:

https://www.elelmiszerbank.hu/egyunk-egymasert

 



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!