Hírek

116 000 családon segít az Együnk Egymásért program eredménye

2019.02.18

Kiemelkedő eredménnyel zárult le az Együnk Egymásért adománygyűjtő programunk. Az akcióban éttermi és vállalati partnerek közös részvételével 6,5 millió forint adomány gyűlt össze.

 A Magyar Élelmiszerbank által immár hetedik éve megrendezett akciójához országosan 42 résztvevő csatlakozott, akik szeptember - december hónapokban a rászorulók élelmezése céljából gyűjtöttek.

A 4 hónap alatt 22 vállalati sütivásár és 20 éttermi akció valósult meg. 

Nagyon sikeres rendezvények születtek, az esemény mindenki számára jó élmény volt!

A kampány során bebizonyosodott az, hogy az összefogás ereje segít az éhezés és élelmiszerpazarlás elleni küzdelemben. Az Együnk Egymásért programhoz csatlakozóknak köszönhetően mintegy 6,5 millió forint gyűlt össze, amit az Élelmiszerbank a téli hónapokban a rászorulók élelmezésére fordít. 

Mivel az Élelmiszerbank az élelmiszerfeleslegeket ingyen veszi át és adja tovább, 1000 Ft-ból 20-30 000 értékű élelmiszert tud eljuttatni a nélkülözőkhöz. Az Együnk Egymásért akció bevétele tehát 195 000 000 Ft értékű adomány, közel 116 000 élelmiszercsomag szétosztását teszi lehetővé a legnehezebb, téli időszakban. Köszönjük minden résztvevőnek a nélkülözők nevében is és gratulálunk az elért eredményekhez!



ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!