KAPCSOLAT  |    |  
Adószám:
18120141-2-42
Számlaszám:
10700024-66676548-51100005

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület
külföldről támogatott szervezetnek minősül.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Mozdulj az Élelmiszerbankért!
Főoldal / Hírek / Híreink / Csapatépítés és jótékonyság egyben - Önkéntes napok az Élelmiszerbankkal

Híreink

Csapatépítés és jótékonyság egyben - Önkéntes napok az Élelmiszerbankkal

2016.08.25

Új kezdeményezésként ajánljuk támogató partnereink számára a csapatépítő önkéntes napokat. A fő program a jótékonysági főzés, amelynek keretében finom egytálételeket készítünk céges csapatokkal közösen a nélkülözők számára.

Júniusban a Baker&McKenzie ügyvédi irodával főztünk közösen az Esze Tamás Gyermekotthonnak. Az otthon 3 és 18 év közötti kiskorúak gondozását látja el, valamint az intézményben nagykorúvá vált fiatalok számára utógondozással nyújt lehetőséget arra, hogy biztonságban tehessék meg az önálló élet első lépéseit. A jótékonysági főzés keretében 100 adag szerbhús készült az intézmény lakóinak.

Júliusban a Microsoft „Mentés másként” elnevezésű fenntarthatósági napjára települtünk ki Jótékonysági Konyhánkkal. A dolgozók több csapatban érkeztek, minden csapat a főzés egy-egy fázisát vállalta, melynek eredményeképp nagy adag ízletes lecsót adhattunk az Óbudai Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak. A dobozok nemcsak a meleg ételt tartalmazták, de a tetejükre kedves üzeneteket is írtak a dolgozók.

Míg a csapatok egyik fele főzött, a többiek játékos ismeretterjesztő csapatversenyen vettek részt, ahol elsajátíthatták, hogyan lehetnek a hétköznapokban tudatosabbak az élelmiszerek fogyasztása, vásárlása, tárolása kapcsán, és hogyan előzhetik meg a pazarlást saját háztartásaikban.

Mindkét nap nagyon jó hangulatban telt, a dolgozók örömmel tettek együtt, közösen valamit jót másokért..
További híreink »
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
HÍRLEVÉL - FELIRATKOZOM
ÖN IS SEGÍTHET!
TÁMOGASSON PÉNZADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÉLELMISZERADOMÁNNYAL
TÁMOGASSON ÖNKÉNTES MUNKÁVAL
Örökbefogadás program
Porminus Kft.