Hírek

Adomány a szépkorúak részére az Idősek Hónapja alkalmából

2009.09.15

A Sodexo Magyarország Kft. és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület adománnyal köszönti a szépkorúakat az Idősek Hónapja alkalmából

"Az Élelmiszerbankkal közös akciónkkal tiszteletünket és megbecsülésünket szeretnénk kifejezni az idősek iránt az Idősek Hónapja alkalmából" - nyilatkozta Párkai Zsolt, a Sodexo Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. "Tevékenységünkből adódóan az ország több mint 40 településén közel 10,000 időst illetve szociálisan rászoruló embert látunk el nap mint nap, és igyekszünk, hogy minőségi kiszolgálást nyújtva ne csak októberben, de az év minden napján érezzék a törődést. Jelen akciónk keretében az Élelmiszerbank által a rendelkezésünkre bocsátott alapanyagokból készítünk desszertet, melyet októberben folyamatosan szétosztunk idős ellátottaink között. Ezen akciónk szorosan kapcsolódik STOP Hunger Programunkhoz, mely elkötelezettségünket mutatja az éhezés és az alultápláltság elleni harc iránt."

"A Sodexoval több éve sikeresen működünk együtt, a korábbi években az Élelmezési Világnap illetve karácsony kapcsán tudtunk több ezer rászorulónak egy-egy tál meleg ételt illetve desszertet eljuttatni, reméljük, hogy az együttműködés a jövőben is hasonló sikerrel fog folytatódni" - tette hozzá Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke.




ADOMÁNY:
Ft
0
értékben a nélkülözők részére

Iratkozzon fel hírlevelünkre!